Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

POLOVIČAN USPJEH OBITELJI ZRINJSKI

Naši sportski kolektivi imali su polovičan uspjeh za vikend koji je za nama.

*** Naravno u vrhu interesiranja su naši nogometaši koji su poraženi na Grbavici. Naravno da se sport sastoji od pobjeda i poraza, ali jednostavno boli kada se izgubi bez imalo žara. Naši nogometaši su se juče predali bez ispaljenog metka, ili nisu imali motivacije, ili su podlegli pritisku, na stručnom je stožeru da to ocijeni. Od svih igrača vrijedi istaći kapitena Džidića, koji je odigrao kapitenski, i eurogol Vlade Sliškovića. Pokušaje Avdića i Kordića a ostalo nije vrijedno pomena. Šteta za takav pristup igri, Željezničar je juče kao nikada bio zreo za poraz.

*** Košarkaši Zrinjskog su svoju snagu pokazali na premijeri sezone protiv Radnika iz Bijeljine. Gosti ni u jednom momentu nisu imali šanse protiv naših košarkaša. Pobjeda od 29 poena razlike (103-72), mogla je biti i puno veća da trener Zelenika nije dao priliku i onima koji nisu u prvoj opciji. Naši košarkaši su pokazali da će u ovom prvom dijelu natjecanja voditi glavnu riječ. Vrijedi istaći Perajicu, Mašića, Dedića i Šarenca koji se prvi put predstavio domaćoj publici. Takođe i čudo od djeteta Bogdanović odigrao je i više no dobro.

*** Košarkašice Zrinjskog su bile na neugodnom gostovanju u Brčkom kod ekipe Brčko Distrikt. Nažalost nisu uspjele pobijediti, domaće su slavile sa 69-64. Ovo ne treba pokolebati naše mlade košarkašice, već idući tjedan slijedi popravni na svom parketu.

*** Rukometaši Zrinjskog nastavljaju sa dobrim igrama, i naravno sa pobjedama. Ovaj put su gostovali u Travniku kod tamošnjeg Borca. Naši rukometaši nisu ostavljali puno nade domaćinima. Vodili su cijelu utakmicu i na kraju zasluženo slavili sa 31-27. Bolji od ostalih bili su Mandarić i Boban.

*** Rukometašice Katarine igrale su na svom parketu sa ekipom Ilidže. Mlade rukometašice Katarine igraju odlično i ovaj put su bez većih problema slavile. Na kraju susreta rezultat je bio 32-27 u korist Katarine. Ponajbolja kod domaćih bila je Marinela Orlović.

*** Aktualne prvakinje rukometašice Zrinjskog bile su ovaj vikend slobodne. Naime njihove protivnice ekipa Vrbasa izbačena je iz lige zbog dugova, pa su naše rukometašice bile prisiljene odmarati.

zrinjski.info






Post je objavljen 06.11.2005. u 22:41 sati.