Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mybigblue

Marketing

Iz dnevnika balkanske domaćice (Domestica vulgaris)

Image Hosted by ImageShack.us




Što bi bilo da se pretvorim u domaćicu kakvu sam opisala u prethodnom postu? Ovako bi otprilike izgledao moj dnevnik.

Dragi Dnevniče!

Danas je Ponedeljak. 7 sati ujutro. Otpremila sam svog Mirka na radno mjesto. Skuho nam je kavu jer je rano usto. Ovaj tjedan radi prvu pa je otišo prije 6. Poslje toga ja sam gledala Seriju Ljubav nema cjene koja počinje u 6. Huanita i Marčelo su se opet svađali. Moj mirko kaže da je to bezveze i da će se njih Dvoje na kraju opet pomiriti. Susjeda Mica ne misli tako.

Snjom pijem kavu u 10 sati jer prije toga gledamo serije. Svaka jednu. Ona gleda Svijet slavnih u 9 i 10, a ja Ciganke u 9 i 40. Onda u 10 pijemo kavu i pričamo što je bilo. Ona meni, ja njoj. I tako dočekamo Nasljednicu pa gledamo zajedno. Ja sam rekla mici da će ovaj tjedan Ramon spavat s albertinom. Ona kaže da neće jer to nebi bio zanimljiv scenarijo. Kladile smo se. Koja izgubi mora se ošišat na erokezu. Dolje. Moj mirko voli dok je glatko. Dogovorili smo se da će nam se prvo djete ako bude muško zvat Ramirez a ako bude curica ona će se zvat Ravijojla. Zvoni mi telefon. Čekaj da se javim.

Evo Dnevniče zvala me svekrva da nemože spavat. Budna je od 4 sata i razmišlja kako se zvala ona nevjesta od mog strica šta ju je muž ulovio sa susjedom Jožom u krevetu pa ih nisu mogli razdvojit. Kaže da je kiselila zelje po njezinom receptu pa se sjetila nje ali joj je zaboravila ime. A onda sam se ja sjetila da je to bila Danka Najlonka su je zvali jer je jednom neko čuo kroz prozor kako viče na muža da pazi da joj ne podere najlonke dok je ovaj navaljivo na nju da isprobaju neku novu pozu.

Dragi dnevniče već je blizu početak serije pa moram ići. Još samo da Ti kažem da ću danas ja Mirku podgrijat sarmu prije nego što dođe s posla. Onda ćemo pogledat zajedno još serije do navečer. On voli Ljubav u zaleđu jer je to o nogometu. Navečer idemo u krevet. Mirko mi grije noge ako su mi hladne. Onda ugasimo svjetlo i malo se zezamo na španjolskom što smo taj dan naučili. Zadovoljna sam jer se dobro slažemou svemu po danu i po mraku.

Evo sad počinje serija. Pozdrav dnevniče do sutra.



Post je objavljen 06.11.2005. u 21:01 sati.