Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Fuck off Mr.Pantsdown! Kad vec seremo....onda da valja...

Boli tebe neka stvar za nas Paddy. Malo si fukao Indijce, pa ti dosadilo , onda si fukao Irce pa ti dosadilo onda si fukao tajnicu Patriciu pa ti dosadilo i to. Onda ti status propao pa si skonto bjež' odavde. Malo na kavu s Vanceom, malo na čaj s Owenom i sređen posao u Bosni. Koga si morao pofukati za to Paddy?
A fukao si u međuvremenu i po Europi. Tamo negdje naroljo si nam se s predsjednikom i nešto ste crtkarali pjani po salvetama. Posle si s tom slinavom salvetom fukao i Franceka. E papčino jedna slinava đe ćeš tako čovjeka zajebat'? No to je bio samo brz put do slave i evo tebe u zemljici Bosni. Sad si došo tu fukati nas.
Kako sfukati Hrvate , Srbe , Bošnjake? To su divlja plemena. Baciš im kost i oni se kolju. A tebi para curi. Žena je daleko. Bosanke su zgodne. Hercegovke tek?- boli glava! A za nuždu nađu se i Ukrajinke.One za lovu hoće baš svašta. A para curi.Pa se malo slikaš po bh lokvama, glumiš dobricu slinavca. Ponekad baciš đir do Mostara na most. A para curi. Pa se na mostu počešeš po jajima . A para curi.
Navečer ćeš sa Arijanom prevoditeljicom van. Za danas dosta. Sjelo je 1500 eura. Ovaj mjesec 50.000 Eura. Nije loše misliš se samo da ovi papci ostanu papci. Treba samo papke na vlast gurat. S njima Bosna neće naprijed a bogami neće ni Hercegovina kontaš ti.
Sve banke su preuzete. Operateri su pod kontrolom.Elektroprivreda je skoro u rukama Krune. Znači bliži se kraj mandata. Što činiti? Mora se nešto zakuhati da posao što dulje potraje.
Jutros si se ustao oko 11 i doručkovao lososa. Već zasluženih 500 eura. Popodne ćeš napraviti đir po Baščaršiji. Još 500 eura. Večeras imaš samo jednu tiskovnu . Cliff je već sastavio tekst. Treba ti samo 5 minuta pripreme da to pročitaš i evo ga ti čitaš, pripremaš se, tekst je dobar ne treba ništa mijenjati. Pročitao si , gucnuo mineralnu , kamere su snimile . Novine će biti pune tvoje slinave face. Boli te neka stvar. Sjelo je još 500 Eura.



Srbi se nešto danas bune . Sranje, morat ćeš do Banjaluke al svejedno je ionako nisi znao šta bi sa sobom. 500 Eura. HDZ te danas prozvao. Jebo majko utužilo sa svih strana.500 Eura. Sulejman navija za tužbu protiv SCG. E to je već ozbiljno pitanje. Blair je rekao da to stopiraš. Lobiraš kod Sule za suradnju.Još 500 Eura.

Hrvati su danas opet čičali za treći kanal. E stvarno su te manjine dosadne. Kako im objasniti da olade? Džaba im sve svjetske povelje i ljudska prava. Nema kanala i gotovo! Misliš se od jedan i pedeset pet do dva sata kako ih elegantno odpizditi. Cliff ti javlja da će on to.Sjelo je još 500 Eura.


Onaj ludi Puljić opet spominje englesku urotu. Jebote pa taj je lud ko kupus kontaš ti opet. Zoveš MI 45. Nek sugerira Amerima da u Puljića ne smiju pristupit. 500 eura.


Zvala te žena. Pričali ste dva sata. Ljuta je ko pas . 500 Eura plus plaćeni troškovi telefona.

Večeras ćeš u Jablanicu na vikend. Ekipa je već tamo. Bit će janjetine i dobra koksa a i golf teren je skoro gotov. Cliff je rekao sredit neke plavuše iz Tešnja i sebi par plavookih Euforovaca. Trebao bi to biti dobar grupnjak.
Fakin šit od tjedna misliš se. Preko neta provjeravaš saldo. Milijuni se lijepo poredali. Pereš zube. Čupaš obrve. Češeš se po jajima. 500 Eura.


Putuješ, izlaziš iz Sarajeva. Vozač ti toči viski s ledom. Arijana je već napaljena, našmrkana i lagano ti se spušta u međunožje. Podižeš crnim gumbom tamni prozor. Zzzzp! - čuje se elegantan zvuk i nitko vas više ne može vidjeti. Otkopčao si šlic i kontempliraš. Arijana dobro puši a ti razmišljaš i gledaš u prolaznike. Evo vas već u Hadžićima. Kako pomoći ovim sjebanim idiotima kontaš ti? Tu si već godinama i ništa ti ne pada na pamet. Svijetu si rekao da sve ide super al oni ne vide ovo što gledaš ti. Pored ceste neki mali balavac bez lijeve noge prosi novce. Gledaš ga zijevajući i zaboravljaš ga isti tren. 500 eura.

Arijana se hoće popeti. Ne daš joj. Nek još malo fufa glupača bosanska. Kako dakle pomoći ovoj kretenskoj zemlji ? Sve sami debili , uglavnom ružni i klempavi. Nemaju zuba i smrde na znoj. Jebote misliš se treba biti faca za ovaj posao.. Malo je junaka kao ti da bi taj posao uopće izdržali. Puštaš Arijanu da se konačno popne. Odradi to brzo!- govoriš joj. Drogirana kuja već ti je dopizdila.

U Konjicu ste. Izlazite na čaj i kekse. Na izlazu vozač ti dovikuje : "Gospodine!- Šlic! Pet vozila osiguranja instinktivno se parkira oko tebe da te zaklone od znatiželjnih pogleda prolaznika. Zzzp-zakopčavaš šlic. EUFOR je i ovaj put odlično odradio posao. Brzo i efektno! To ćeš obavezno naglasiti kad se idući put budeš obraćao UN-u.

Sjelo je još 500 eura.

Bog i Britanci! Imate koloniju!


Post je objavljen 06.11.2005. u 16:25 sati.