Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Završnica Prvenstva Hrvatske u gou za 2005. godinu – konkurencija mladih do 12 godina starosti. – Velika Gorica 05. 11. 2005.

U ovoj konkurenciji do 2 godina starosti su kvalificirani bili samo Matej Zakanj, Antonio Pavlović i Stjepan Švigir. Vlado Štrbac i Marko Novak su prešli dobnu granicu i nisu se niti pojavili ovdje. Antonio i Stjepan su imali obveze u muzičkoj školi, pa se nisu pojavili. Ostao je samo Matej, koji je ustvari branitelj naslova od prošle godine. Kako se niti jedna rezerva nije pojavilo izgledalo je da će Matej sačuvati naslov bez izazova, bez namjere da mu ga itko preuzme. Ipak nije bilo baš tako. Pojavio se nakon dužeg vremena neigranja Filip Klarić 12. kyu. Ipak će Matej igrom trebati dokazati da li zavređuje i dalje naslov prvaka Hrvatske do 12 godina starosti.
Odlučeno je da se igra meč od tri partije za naslov. Partije su igrane pod istim uslovima kao i sve ostale na ovim završnicama. Pogledajmo reztultate.
1. partija meča: Matej Zakanj 8. kyu – Filip Klarić 12. kyu 1:0 ukupno 1:0
2. partija meča: Filip Klarić 12. kyu - Matej Zakanj 8. kyu 0:1 ukupno 0:2
3. partija meča: Matej Zakanj 8. kyu – Filip Klarić 12. kyu 1:0 ukupno 3:0

Filip Mateja nije niti poznavao. U vrijeme kada je Filip prekinuo, Matej nije niti počeo. Po završetku meča Filip nije imao komentara do izjave da će nastaviti igrati go. I šta reči.

Prvak Hrvatske za mlade do 12 godina starosti je Matej Zakanj učenik 5. razreda Osnovne škole 'Jurja Habdelića' u Velikoj Gorici. Obranioje naslov koji je prvi puta osvojio prošle godine. On, kao i nešto straiji Stjepan Meštrović tek kreće ozbiljnije u ovaj nazovimo ga 'go-ring'.
I moja osobna javna čestitka Mateju na ovom naslovu!
Izvjestio bl. Muradenu


Post je objavljen 05.11.2005. u 20:11 sati.