Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Tako nesretna...............

Ja sam ful nesretna. Ništa živo mi neide od ruke, ljubav mi je u kurcu (to jest nije u kurcu nego je uopće nema, nekih je milijardu svijetlosnih godina daleko od mene), novaca nema od nikud (stari mi u Italiji radi i njegova i starina plaća ode na plačanje računa i kredite tak da meni od novaca ostane samo ona mizerija šta dobim od orkestra, a za to se moram stvarno dobro namučit). Danas sam napravila nešto lijepo, simbolično za sebe, dignula sam lovu u banci i išla u DM kupiti onu paletu sjenila (jebiga je 138 kn al je Deborah i ima ih stvarno puno). Mislim, pravo je vrijeme da se počnem malo uljepšavati (čitaj stavljati krdo šminke na sebe) da prekrijem svoju ružnoću. Mislim ko bi volio curu bolesnih plavih očiju (bolesne jer su mi sve krvave od nošenja leća), visoku 152 cm, tešku puuuuuuuno kila (koje su se nekako prevviše okomile na moju pozadinu), u nedostatku grudiju, sa velikom bundevastom glavom i tankim ustima, sa ogromnim stopalima (broj 38) i kose boje dreka čije je vlasište tako masno (kao i snapeova kosa) i čisto iskompleksirano (jebiga, nesmijem se više gledat u ogledalu jer sam fuuuuuuuuul iskompleksirana). I uz sve to, poprilčično sam glupasta i nemam talenta nizašto (ono moje sviranje flaute je rezultat puno godina učenja i žrtvovanih sati vježbanja da na kraju za 3 god neću uspjet upast na akademiju), a šta se tiče dobrih ocjena, to je rezultat višegodišnjeg ulizivanja profama. Dotaknimo se i mojeg ormara koji je tako prokleto prazan da ja imam 3 majice i dvoje hlača koje mogu nosit vani (doslovce). I kao šećer na kraju predstavljam vam Miss Nemogu zapamtit ni jedan kurac.
Kuća mi je krcata paukova, koje stalno tamanim alkoholom al se oni (na moju nesreću) stalno ponovno vračaju. Recimo i to da mi je soba manja od najmanjeg kaveza, tek toliko da stane krevet, jedan mini ormarić s knjigama, radni stol čija je radna površina 20 cm i sint koji napola visi preko stola.
Kako se čovjek (ili ja ) nebi osjećao tako jadno da živi u takvim uvjetima, ionak sam niškoristi, bilo bo bolje da se jednostavno ubijem.
Moram li napomenuti da sam na vječnoj dijeti ( al ne jedem ništa slatko nego samo voće i povrće, btw vegetarijanke sam), čak sam tako na stadion išla ne neki fitnes kod nekog ljigavca koji se anchi sviđao (a od toga mi se tijelo još više izobličilo pa sam izgledala još deblje)
Jebiga idem se malo izrezat da ublaži bol, nemojte to radit (vjerujte nikom nije gore nego meni)...........
Pusa svima

Post je objavljen 05.11.2005. u 19:13 sati.