Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Proljeće duše...

Image hosted by TinyPic.com

Tako sam htjela stavit novi post, al jednostavno nemam snage ni vremena.. jurcam okola like crazy (posao i life).. možete si mislit, kad pitam druge dal ima šta novog na mom blogu od komentara.. hehe.. opako me ždere kad vam kažem da ću stavit post, a onda mi se zareda hrpa stvari i ne stignem napisat nista, ali.. ne zelim stavit nešto ''tek tolko jer sam rekla''..
anyway... kad stavim post posjetit ću i sve vas, tako da ne morate dolazit gledat, znat ćete po kom. na svom postu da kod mene ima nešto ''novo''. hihi.. jedva čekam da vas na miru pročitam, komentiram, da vidim dal ima kakavih opakih novosti...

ouuu... hvala svima na pusama.. !!!! ;)

svašta mi se nadogađalo ovih zadnjih par tjedana i ne kažu bezveze:

Happiness is the most difficult emotion to process.... =))


..ja ne znam biti ''sretna''... to se nekako nadovezuje na post ''Posjet prijateljice tuge'' (24/9)... jel vama nekako dosadno kad ste sretni? ko da nešto fali.. heheheheh .. ma ne znam.. opet neki filmovi..

tako sam nabrijana, imam osjećaj da se otisnem s ponora da bi mogla poletjeti... i to nije onaj utopijski osjećaj sreće već zadovoljstvo sa samom sobom... e, točno to.. u meni se nešto budi.. vizija i strast za svakim aspektom zivota.. proljeće duše..

proljeće duše....

...šaljem Vam svima tople poljupce crnih šafrana...

Vaša...

p.s. nisam vas zaboravila, nadam se da ne budete ni vi mene!!! ;*

Post je objavljen 05.11.2005. u 14:51 sati.