Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duro007

Marketing

Otkri koliko ti je cura vjerna

Image Hosted by ImageShack.us
Vjerovali ili ne, dečki nisu jedini koji mogu biti nevjerni! Već si neko vrijeme u dobroj vezi s djevojkom u koju si se zaljubio do ušiju, a iako mnogi tvoji frendovi šaraju okolo i vole se hvaliti kako nikada nisu uhvaćeni na djelu, ti si joj vjeran i smatraš da je ona vjerna tebi. No, sve više i sve glasnije, ljudi ti se smiju iza leđa i priča se o tome kako ti tvoja ljubav svakodnevno nabija rogove petljajući s drugim frajerima i ne shvaćajući vašu vezu toliko ozbiljno kao ti.

Možda nećeš vjerovati glasinama, ali postoje tragovi za koje ne treba unajmiti privatnog detektiva ni ekipu reality showa 'Cheaters' da bi ti ih pojasnili. Drugim riječima, budi svoj detektiv i spusti se na kratko s ljubavnog oblaka kako bi otkrio istinu.

Umor, glavobolja i stalno učenje

Znaš kako to ide u filmovima, kada stari direktori varaju svoje supruge s tajnicama (ili obratno: supruge varaju svoje muževe s direktorima), pri dolasku kući, od iscrpljenosti i ispunjenih 'ljubavničkih dužnosti', kolabiraju od umora te se brzo povuku zbog 'glavobolje'?

Počne li i tvoja cura pokazivati sumnjive znakove, primjerice - kada je god želiš poljubiti ustukne s isprikama o umoru, inzistira da se bilo kakvo maženje odgodi za sutra ili te jednostavno otkantava s: 'Moram učiti!', onda nešto nije u redu. Posebno ako se to dogodi pet puta zaredom!

Posljednjih nekoliko subota je izlazila s frendicama

A ne s tobom? OK, možeš shvatiti da djevojkama treba zajedničko druženje i ne možeš im zabraniti da se koji vikend pošteno istračaju i isplešu bez toga da im ti držiš svijeću ili reflektor nad glavom, ali što je previše – previše je.

Iako je vikend jedino vrijeme kada se na miru možeš posvetiti svojoj djevojci, ona već treću subotu odlučuje provesti bez tebe. Znači li to da te vara ili joj je jednostavno dosta tvog društva, pa još nije naučila kako da te nogira, a da pritom ne povrijedi i tebe i sebe? U svakom slučaju, situacija traži razgovor. A tek nakon toga možeš zgrabiti dalekozor, fotoaparat i krenuti izigravati detektiva.


Uvijek se u isto vrijeme ne javlja na mobitel

Iako ti znaš da bi u to vrijeme trebala biti dostupna, jer je obično tada ili u svojoj sobi ili s tobom na telefonu. Barem je donedavno bila. No vrijeme koje je donedavno posvećivala razgovorima s tobom sada možda posvećuje nekom drugom...

Naravno, možda jednostavno nije dostupna jer radi kućanske poslove, trči po kvartu ili kupuje hranu – ali ako si je donedavno uvijek kontaktirao u to vrijeme, a sada rupu u rasporedu već dva tjedna ne koristi za gugutanje na tvoje uho kroz slušalicu, situacija je sumnjiva i zahtjeva detaljnu istragu.

Najbolji frend ju je vidio s drugim

A kome ćeš vjerovati ako ne najboljem frendu? 'Bapske priče' i tračeve po susjedstvu možda si i ignorirao, pripisujući to zavisti i neshvaćanju okoline, no tvoj najbolji frend slučajno se zatekao u istom klubu baš onu subotu kada je ona odlučila izaći s prijateljicama, ne bi li je na podiju vidio s... Pa, definitivno ne samo sa ženama.

Umjesto da počneš galamiti tražeći ime, prezime, JMBG, telefon i adresu frajera koji je zatečen 'u klinču' s tvojom ljubavlju, bolje porazgovaraj o svemu s osobom koja je odlučila uči 'u klinč' s drugim frajerom – svojom djevojkom.

Tek nakon svega toga odluči vrijedi li vezu spašavati ili jednostavno krenuti dalje i potražiti sreću tamo gdje će postojati prava vjernost i pravo

Post je objavljen 05.11.2005. u 12:41 sati.