Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavusa13

Marketing

......KEVIN,BRITNEY,HEIDI.......

RAZUZDANI suprug Britney Spears odlučio je krenuti stopama svoje žene i snimio prvi CD u hip-hop stilu kojim se nada zaraditi lovu za tulumarenje s prijateljima po Las Vegasu.

Singl "Y All Aint Ready" već se pojavio na Internetu i izazvao više pažnje tekstom nego glazbom i njegovim pjevanjem.

Otac dvoje vanbračne djece i sina s Britney hvali se kako će "prodati 2 milijuna primjeraka svog albuma i kako će ga svi Pavarottiji slijediti".

Šuška se da Kevin nije mislio na slavnog opernog pjevača, jer o klasičnoj glazbi nema pojma, već je želio spomenuti "paparazze".

Dosadni fotografi ionako slijede plesača koji se proslavio brakom s popularnom pjevačicom u kojem baš sve ne štima.

Kevin se voli provoditi u striptiz klubovima dok Britney mora čuvati dijete kod kuće. Već se govori o raspadu braka koju bi bogatu pop zvijezdu mogao skupo stajati.

*******************************************************************************

POP PRINCEZA Britney Spears vrlo je brzo shvatila kako bračni život i nije tako zabavan kao što je mislila. Grube svađe s njenim razuzdanim suprugom Kevinom Federlineom postale su sve učestalije, pa mlada mama razmišlja čak i o razvodu.

Britney svom suprugu stalno predbacuje što izlazi vani, druži se s atraktivnim ženama i konzumira ogromne količine alkohola, dok ona kući požrtvovno hrani njihovu bebu.

Iako su u braku tek godinu dana, Britney i Kevin nikako ne mogu pronaći zajednički jezik i riješiti nesuglasice. Nakon bučne svađe histeričnih supružnika koja se dogodila prošli tjedan, Kevin je zalupio vratima njihove kuće u Malibuu, da bi ga paparazzi kasnije snimili u noćnom klubu Mood. Kevin je bio u pratnji prekrasne djevojke, čije ime novinarima još uvijek nije poznato.

Prijatelji slavnog para kazali su novinarima da je Britney odbila milijunsku ponudu jednog američkog časopisa koji je trebao fotografirati sretnu obitelj.

"Između njih stoje nepremostive razlike, a Britney je odbila ponudu jer ne misli kako su još uvijek sretna obitelj." - kazao je izvor blizak paru.

Mama popularne pjevačice također je vrlo zabrinuta jer Kevin troši velike svote novca koji je Britney zaradila tijekom svoje karijere.

"Kevin je ušao i u posao s ocem Michaela Jacksona. Koliko mi je poznato, njih dvoje namjeravaju otvoriti plesni studio, što će koštati mnogo novca." - kazao je izvor blizak majci slavne pjevačice.
*********************************************************
[B]POP ZVIJEZDA i vrhunska manekenka odlučile su svojim muškim bebama podariti dugačka imena zbog kojih će klinci kasnije sigurno dobiti praktičnije kratke nadimke.

Britney je dijete nazvala Preston Michael Spears Federline i tako razočarala supruga Kevina koji je sina htio nazvati Vegas po gradu kocke, dok se Heidi odlučila za ime Henry Guenther Ademola Dashtu Samuel.

Njenom suprugu, tamnoputom pjevaču Sealu pravo je ime Henry Olesegun Olumide Samuel pa je klinac pokupio nešto od njegovih korijena.



Post je objavljen 05.11.2005. u 10:17 sati.