Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Someone somebody

jucer sam nest pospremala i nasla sam tekicu u koju sam ko klinka upisivala dane i pisala.. dnevnik. danas,dve,tri god kasnije,ja pisem na internetu svoj dnevnik, phenomenon.blog.hr.
evo ispisat cu vam neke dane iz dnevnika na papiru prije (napominjem!!) 3godine. pa evo:

26.5. (2003)

ovaj dan danas mi nije bio sjajan. inace,svi mi dani prolaze u miru i sreci (jebote,pazi izraz) ako ne dobim losu ocjenu. neko je reko da bi trebali zahvalit za svaki dan koji smo prozivili iako je bio ovakav. dobila sam 1 iz matke jer nisam bila brzo rjesila zadatak..

28.5.

u opce se u skoli nisam druzila sa alinom i nikom. to odprilike izgleda ovako: alina se svima ulizuje pa naravno da ima puno ''favorita" iz visih razreda. sada se svi s njom druze. a nika samo hoda za njom ko da ne kuzi. stala sam na valentininu mirnu stranu (sta??) cak je i bobicka s nama (ko?)

30.5 ogijev rodendan. bilo je super.bilo je puno hrane. frendica je ponasala glupo i zalila ogiju cjelu kupaonu. takoder,andreu smo izgadjali s hranom. posle smo gledali telku. ko da je doma nemamo.

4.6

sori kaj sam preskocila par dana,spavalo mi se.. (zvuci ko da sam nekom pisala)


....i onda otvaram ja i dalje stranice.. i nadem na jednoj praznoj,velikim slovima pise :boook!!! ajme jedva sam pronasla dnevnik a onih dana se uopce ne sjecam !

naravno,ja gledam,ko je to napiso?! prvo si mislim,valjda neka frendica kaj mi je nasla dnevnik,citala i ''potpisala se''.. al onda skuzim da sam to,hmm zapravo ja^ napisala. i sad mislim,kak sam napisala da se ''onih'' dana uopce ne sjecam? ja ih sad citam.. i dok sam sve to prelistala i procitala,nekak se pocinjem zapravo prisjecivat.. do detalja. stvarno cudno.. il si ja to umisljam..

Post je objavljen 05.11.2005. u 09:57 sati.