Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/venicequeen69

Marketing

Rečenica dana: Ja bi domaaaaa!!!

Imam buraza koji je 8 godina stariji od mene. Koliko god je to na jednu ruku super, jer mi uvijek kupuje sve, vozi me kad gdje treba, svaki dan služi u presipanju muškog mozga i to. E, problem dolazi kada se umiješam u njegov život, npr. kad ide van sa dečkima a mora paziti kad da dođe po mene, kako ću doma i tako se poprilično stvara buka oko toga stalno mi naglašavajući kako on ima svoj privatni život u koji ne može ugurati mene. U potpunosti ga razumijem čim bi se postavila u njegovu poziciju. Jer da je i meni 25 i ja bih tako mislila.
Možda sam i presamostalna i mogu sve sama, ali opet neke stvari su mi zabranjene i problem je što mi mama ne dopušta da idem sa bilo kime doma. I tako je meni opet - bed.

Image Hosted by ImageShack.us

Da npr. zamijenim uloge na sekundu sa bratom. Je, super, imam novi auto, dečka, idem sa društvom van i dilda me buraz i stara kako moram malog vozit i pazit kad će doći kući. Tj. nakon nekog vremena vozim ga doma i natrag se vraćam k društvu u grad. Najvjerojatnije bih učinila upravo ono što i moj buraz – popizdila. Da je i takva situacija da sam i ja starija, opet bi bilo –bed.
Kako bi bilo da sam jedinka. Nikako. Ne bih mogla izlaziti. Ne bih ništa znala o bratskim svađama, zajebavanjima, krađi odjeće i sl. I kad gledam s tog stajališta opet bi mi bilo – bed.

Još mi je samo pala na pamet ideja da sam negdje u sredini. I opet bi mi bio bed. Bila bi sigurno ona prva priča i još bi mi nestajale sve stvari zbog mlađe braće. I kak sad, nikak na zelenu granu. Ipak, ona situacija mi je sad najbolje rješenje, iako je još uvijek ne tako bajna. Imam društvo i imam prijevoz, ali kako staru nagovorit na kompromis ??? Heh! Razbijat ću mozak sutra... laku noć!!!


Post je objavljen 04.11.2005. u 23:33 sati.