Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stranac

Marketing

velika konzumova reklama

zaprepastio sam se ovih dana kad je baka dobronamjerno želeći načeti prigodu temu za razgovor nakon nedjeljnog (do)ručka priupitala da što kažem na nove stanare kuće velikoga brata, ?!. bako opet to pratiš? jesmo rasčistili prošle godine s idiotarijama na televiziji? počelo je s bakinom paranojom oko dokumentarca o grmljavini, da ne smiješ dirati pipu na lavabou dok grmi, joooj. i eto sad opet, počelo je počelo.
no dobro, dok moju boležljivu baku sklonu pretjerivanju u prašinarenju, preslagivanju ormara i neizbirljivosti na lokalnoj televiziji razumijem, ostatak kvaziciviliziranoga svijeta= baš i ne.
osjećam se pomalo izolirano jer ne gledam taj big brader, i sad je prekasno, jer da se i pokušam potajno i naknadno integrirati među obožavatelje, opet kasnim kojih (po mojoj slobodnoj procijeni), a recimo 68 dana. (zamisli da sam pogodio, :o))) )
alaj sam se zaprepastio kad sam malo blogirao okolo i na stranici koju ćemo za ovu potrebu osloviti sa "ovaj gori i onaj doli" primjetio komentar dotične emisije, i komentare na komentar i komentare na komentare komentara dotične emisije, što premašuju čitav kapacitet mojeg malog, zaostalog, seoskog bloga.
eto priznajem da sam i ja maksimalno plitak jer vjerojatno jedini razlog zašto i ja to ne gledam jest da niti među babama niti među babama (ovim malo dlakavijim) nisam vidio niti jednu barem napola privlačnu facu. ili barem da se seksaju ili hrvaju povremeno makar i bili ružni. a majstori na erteelu ipak uspjeli prodati takav šou. svaka čast. i sad ovaj "ovaj gori i onaj doli" blog kometira ekipa koja je upućena u psihološke karakteristike, životne ambicije (???) i dosjetke glavnih aktera i imaju svoju ljubimicu.
bio sam tako lijen da nisam blog do kraja pročitao, al sam odlučio pogledati najnoviju epizodu kad dođem izvana, fasciniran masovnim interesom, al kad sam se vratio spavali su (i netko od njih će osvojiti milijun spavajući). opet prekasno. toplo se nadam da repriziraju jer vrijeme je postalo dragocjeno i ne bih volio propustiti još nešto ključno, a čujem da imaju i par ustaša, pa bih volio i malo se nasmijati jer sam kronično depresivan ovih dana.
predlažem za nadolazeću sezonu slogan: "velika konzumova reklama pod pokroviteljstvom velike prozapadnoorijentirane balkanske podružnice njemačke televizije." a tko ovo izgovori u 3 sekunde i njemu damo miljun.
eh to bi bio pravi šou...

Post je objavljen 04.11.2005. u 16:58 sati.