Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

dobro jutro....

nakon ne pamtim ni ja koliko, jutros sam se probudila u 7....i nisam kao i obično samo se okrenula na drugu stranu i nastavila spavati. već sam ustala i napravila kavu (nescaffe 2 u 1 iz vrećice, iako jednom frendica nije htjela popiti capuccino iz vrećice koji sam joj napravila. a od turske koju pravim možda bih se i otrovala.:)) i sad slušam balaševića i spremam se učiti povijest. bravo za mene. uspjela sam ustati...
joj:( pedeset stranica. pedeset dosadnih stranica. pedeset jako dosadnih stranica.

ali šta mogu...?take it easy, jedino to. ovaj mi je tjedan bio stresan, pa mi treba malo da ''dođem sebi''....
ajde, valjda sam naučila neke stvari....
što se tiče škole-ove godine sam maurantica. možda sam za neke od vas balavica, ali ne bih mijenjala svojih 18 za vaših 20 ili 30 i nešto:)
škola malo davi, ali svojim ocjenama sam zadovoljna. a i ove godine smo svi malo opušteniji, bezbrižnije markiramo. tako prošli četvrtak nisam išla školu, već smo ja i frendica otišle busom u mostar. i dok smo na starom mostu čekale porciju ćevapa, i to s lukom (prednost toga što sam single.:)ali ćevape s lukom si priuštim jedino ako znam da neću u određenom vremenskom periodu komunicirati s pripadnicima muškog roda. osim s nekim davežima možda....) uglavnom da se vratim...dok smo čekale ćevape, stiže frendici poruka od starog kad joj je sljedeći mali odmor, da mu HITNO javi. a mi u gradu 20 km udaljene....pametna moja T., učinila je nešto najpametnije u tom trenutku-ugasila mob.i pravila se kao da poruku nikad nije vidjela:) smislile smo i novi zakon, koji bi se mogao uvrstiti u murphyev- Otac će nazvati i pitati da mu hitno javite kad vam je sljedeći mali odmor, baš onda kad ste markirali cijeli dan i otišli u drugi grad. (i naručili ćevape, ja bih dodala:)).
eto, vraćam se ja svojoj kavi koja se polako hladi i povijesti...ali imam filing-bit će ovo dobar dan. ili ću se potruditi učiniti ga takvim.;)

Post je objavljen 03.11.2005. u 07:43 sati.