Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deejay

Marketing

Natasa Bekvalac vs. Tiesto

Vikendav najsna ima da bide 'top'. Ce bide ispuneto so muzika, sport, berenje kostanje i pecurce, suncanje na oblaci i slicno. ;)
Ipak da pocnemo...

U petak u diskotekata 'Mirage' u Jegunovce ce ima koncert na Natasa Bekvalac, sexy pop poackata od severniat ni sosed Serbia i Montenegro.
Natasa bese letoska u Vratnica, ali vakva pojava, glas, muziche, u nikoj slucaj netrebe da se propusti. ;)
Ako ne Vi opali neko trikce da e se ubacite na curava, Vi preostanua da 'kopate' niz Poseljscite dejce. Kao opcija imate i razgleduanje na 'Silmak' (ex 'Jugohrom') odnadvor i odunutra, pa Vie birajte deka ce akate. ;)

U subota u Skopje (na saem) doadja DJ Tiesto. Za nega netrebe posebno prestavuanje, samo ce kazem deka po vtor put ce dji diga u vozduh makedonscite 'tehnisti' (kako sto vika edno drugarce, Angarche :) ). Kako i za na Prodigy, i ovja put ce gleam da bidem sto poblizo do stage-at. Zsh? Zsh tace mi e pisano. ;)
Nesto pojce za ... koncertat u Skopje kako del od 'Central Eastern European Tour 2005' na Tiesto.

Na kraj na vikendav posle dobrite zabave ce moze da odgleamo i (se nadeam) dobra partija fudbal. Upalite samo A1 TV u nedelja u 17:00 i uzivajte u natprevarat medju angliscite premierligasi - Manchester United i Chelsea.
Netrebe da napomenuam deka trebe da navijate za Manchester, neli. :))

Ajde sea ziveli i lepo provedite ovaj vikend. ;)

Post je objavljen 03.11.2005. u 05:42 sati.