Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Dnevna rutina

Ujutro ponovo posao. Ma zaželio sam se. Nisam discipliniran u odmaranju; previše se pasivno odmaram; uležim se , previše TV-a, malo kretnja...i zato mi odgovara raditi .
Ujutro je cijela obitelj bila u autu , mi na posao djeca u školu. Takođe smo se našli u autu kod povratka kući. Mene su jutros prvog ostavili , a kad su došli po mene svi su bili u autu, zadnji sam ušao.
S malom cucom sam gledao neki filmčić- bajkicu "Fluk", i onda smo ,nakon puštenih suzica ( tko je gledao film , znat će zašto), lagano zaspali. Moja sestra nas je onda razbudila nazvavši nas telefonom, jer je mala išla na neki rođendan u McDonalds.
Ipak sam je ja morao odvesti do grada, a sestra će je poslije vratiti. Malo sam se tamo zadržao kod roditelja a onda u crkvu na vježbanje zbora. Počeli smo ozbiljno raditi na programu za Božić. Poslije sam još "skočio" autom do firme da s nekim mladima , dogovorim detalje za put u subotu. Uzgred rečeno taj put je bio povod za jednu kraću, žestoku svađu sa mojom dragom. No o tome ne bih sad u detalje , nego će prije ili kasnije doći na red neki post sa nadnaslovom " Svađe". Ovako , i ti verbalni sukobi se nekako uklapaju u ono kako sam danas naslovio post; dakle , sve je to dnevna rutina.

Post je objavljen 02.11.2005. u 23:28 sati.