Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Dark girl, Mačka, Likovnjakinja ili jebeni Portir???

Faking fakerski dan. Mrzim današnji dan.
Od jutra (jeva sam se dignula s obzirom da sam se mučila negdje do 2 da zaspem) sam bila koma. Zaboravila sam i marendu u žurbi u školi zbog glupog Tadijanovića. Pošto sam napravila na hameru portret trbalo je to i do škole donjet (pješke mi treba 20 min, a ja stalno hodam). I išla sam ranije da ne sretnem nekog poznatog jer bi me pilali da pokažem a meni se to sranje nije pokazivalo. Ok, Almasi je super jedino e to važno tako da već za ponedeljak imam nacrtati Tina Ujevića (sva sreća da je crko da nemoram još neke nove pjesme učit njegove). Kad smo već kod učenja napamet, glupača mi uvalila da za tu večer poezije šta će bit u školi osim šta sviram (na flauti) ja moram još neku od Tadijanovića recitirat pjesmu (kao ja stalno nastupam pa nemam tremu. al nije trema nego jer trebam i to za svirat napamet naučit pa sam u kurcu. pamčenje mi nije jaka strana, a ni pravopis moram priznat). Anyway, pošto sam 3.sat imala slobodno (umjesto da se s Vranetom navlačim po hodniku) ja sam morala nosit neki Almasin članak u redakciju Glasa Istre (neke fuckerske novine). Anyway, kako sam usput morala prolazit kraj htt-a (šta mi nije na kraju tako teško palo) vidla ja hrpu komada. Prvo njih 4 na putu tamo, jebote jedan zgodniji od drugog. Na povratku prošla sam između neke druge četvorice. I samo čuješ komentar: Ovo nije dark girl nego dark boy (mislim zabila sam točno al nekaj tak je bilo, mislim to je bilo zbog mojeg šetkaranja po gradu u dugom, crnom kožnjaku). A ja se samo okrenula i hladnokrvno rekla: Možda i jesam 8mislim kao men) ali to je za tebe upitno. Njegovi su frendovi umrli od smijeha, a on se samo crvenio. Ja se nasmjehnula i krenula dalje. Nekih 50 m dalje na zid naslonjeni 2 metalca. Prođem ja kraj njih i padne komentar: Mijau, pazi! Crna mačka ti je prešla preko puta. Ja umrla od smijeha. I vratila se taman na latinski. I cijeli sam pisala rečenice poput:
I wanna kill myself
I'm so sad
My hearth is black
Smrt, Tama, Krv, Bol, Samoubojstvo, Depresija, Neshvaćenost, Tuga, Bodež, Ožiljci
Pavić je skoro dobio slom živaca. Stalno mi je govorio da to prestanem pisat. A to šta su se Marko i Dijego zajebavali pod satom to nije niš. Ok, zapravo se i na njih derao (ak se to moglo zvat dernjavom, to je isto kao kad se jelenko dere: Nemojte dečki molim vas)
Fuck of life.
Tebala sam imat probu s klavirom, jebena flauta ne valja (imam staru, nova na popravku), al ova je došla tek poslje i rekla da sad ne može (imala je duška). Ma nek se ona i Mesarica dogovore.
Whatever. Nisam imala pjevanje (to mi je javila nakon šta sam je pola sta čekala) Svi su mi počeli ić na živce. Došla je aida, sad će šibnut roditeljski, pa papa blog. Jebiga šta mogu, kad sam glupa. Cjeli dan razmišljam o Anchi i onom na groblju. Šta su tipovi tak gadno napravili da su imali grižnju savjesti da moraju bit na tom grobu. Pričala sam malo s Afroditom poslje s likovnog. Ženska me stvarno voli. koja sam ja jebena ulizica, ma neka to je za moje bolje. Ta sva ulizivanja će mi bar bit korisna jer je u današnjem svijetu čovjek bez dobrih ocjena (i veza) sjeban. Mislim šta će ti pamet ak se ti nemreš upisat na faks zbog ocjena (kao martina al doduše ona je plavuša pa je ne krivim šta je morala pauzirat godinu)
Sad će za koji dan doć telefonski, internet nekih 100tinjak kn. Sad puuuno piskaram po blogu al se ne sjetim diskonektirat se jer usput ili rješavam nekaj na kvizili ili neke slikice skidam.
Uglavnom, jadan život. Vrane je ljigavac. Cijeli dan slušam no milk today i pitala sam sve žive (to jest roberta i tonija) za kolekciju dobrih cda iz 60-ih.

Free love....................
Oh, znam da sam luda al NO MILK TODAY, LOL
Grem ja spat (već mi je i vrime)
Pišem sutra geografiju, imala sam referat iz pov al neznam za kad, i neznam šta smo imali iz talijanskog. Engleski zadaću sam još jučer napisala, a svu sreću Tadijanović me izvukao od ispitivanja za hrv (bar nekaj korisno od tog Fosila)
Pusek i eko još slikica...... :)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 02.11.2005. u 21:01 sati.