Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dubrovcanin

Marketing

VIJEST

Dado Pršo našao se na Kranjčarovu popisu reprezentativaca, koji će 12. studenog u Coimbri igrati prijateljsku utakmici protiv Portugala. Iako je bilo dogovoreno da napadač Glasgow Rangersa neće igrati prijateljske utakmice, Cico inzistira na kompletnom sastavu.
- Protiv Portugala ćemo istrčati u najjačem sastavu, dakle s Pršom u napadu. Dado je izjavio kako se veseli utakmici - izjavio je Kranjčar. On naglašava važnost utakmice protiv momčadi koju mnogi nazivaju "europski Brazil":
- Bit će nam to važan ispit jer nikada nismo igrali protiv reprezentacije koja igra 4-2-3-1 formaciji. -
Na popisu reprezentativaca našli su se Butina, Pletikosa, R. Kovač, Tudor, Šimunić, Tomas, Tokić, Srna, Šimić, Bošnjak, Šerić, Babić, N. Kovač, J. Leko, I. Leko, Kranjčar, Vranješ, Pršo, Klasnić i Balaban, dok su pretpozive dobili Didulica, Bazina, Pranjić i Petrić.

Popis igrača objavio je i stožer U-21 reprezentacije koju očekuje ogled protiv Srbije i Crne Gore u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2006. Kako se izbornik Slaven Bilić, nakon operacije leđa još uvijek nalazi u bolnici, imena igrača koji će konkurirati za utakmice u Beogradu (12. studenoga) i Velikoj Gorici (16. studenoga) objavio je njegov pomoćnik Aljoša Asanović.
Na popisu mlade reprezentacije su: Vranjić, Radman, Lončarić, Pelaić, Mujanović, Bodrušić, Vučko, Čorluka, Vukman, Vrdoljak, Benko, Tomić, Vukojević, Marčić, Grgurović, Modrić, Tadić, Primorac, Bušić, Čale, Bartulović, Da Silva i Lakić, dok su pretpozive dobili Labudović, Čustić, Brkljača, Marić, Rivić i Papa.


Post je objavljen 02.11.2005. u 20:02 sati.