Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freestyler

Marketing

Upali svijeću




Možda bi danas htijeli zapaliti svijeću, možete to i ovako kao što sam i ja. Sve što Vam osim vaše volje treba nalazi se ovdije Light A Candle

Narvno ne zaboravite Pomoći djeci sa cerebralnom paralizom - 060 888 502

Pomoć djeci sa cerebralnom paralizom - 060 888 502 Pomoć djeci sa cerebralnom paralizom - 060 888 502

Udruga invalida cerebralne paralize "Snaga" u kolovozu je započela akciju prikupljanja sredstava za pomoć 2.000 djece oboljele od te bolesti u Hrvatskoj. Na to su upozorili mnogi blogeri već prije, a ovaj put je otvoren i poseban blog sa vrlo zanimljivom idejom "iscrtavanja slike donacijama". Slika će u konačnici biti darovana udruzi. Cilj akcije je skupiti 17.934 kune.

Ideja je "preuzeta" sa www.milliondollarhomepage.com, gdje se prodaje 10x10 pixela za 100$. Želja pokretača je da dođe što više ljudi, nazove navedeni broj i na taj način pomogne cerebralistima.

U mogućnosti ste ucrtati i sebe u tu sliku na adresi pomoz.blog.hr.


hvala jazzie na obavjesti koju prepisujem ovdje

evo malo još nešto pronašao o akciji

UDRUGA CEREBRALNE PARALIZE POMAŽE BOLESNOJ DJECI

Udruga invalida cerebralne paralize ´Snaga´ pokrenula je dobrotvorni projekt ´Nova snaga se rađa´ kako bi se prikupio novac za pomoć 2000 djece s cerebralnom paralizom u Hrvatskoj, priopćila je danas ta udruga.

Tim dobrotvornim projektom Udruga želi upozoriti javnost na djecu koja boluju od cerebralne paralize i namaknuti im novac za liječenje integralnom neurorehabilitacijom jer dosadašnje konvencionalno liječenje i rehabilitacija u redovitoj zadravstvenoj zaštiti u neke djece ne daje željene rezultate.

Metoda integralne neurorehabilitacije i rano dijagnosticiranje cerebralne bolesti daje novu snagu bolesnoj djeci, navodi Udruga u priopćenju.

Medijska kampanja dobrotvornog projekta planira se u cijeloj Hrvatskoj, a počela je u ponedjeljak, 16. kolovoza, velim oglasnim panoima ´Billboard´ diljem Hrvatske, a nastavit će se u rujnu dobrotvornim koncertima u velikim hrvatskim gradovima, emitiranjem TV spotova, dokumentarnim filmovima i prikupljanjem novca od poziva građana na telefon 060 888 502.

U Hrvatskoj je danas više od 13.500 osoba s cerebralnom paralizom.



Online (HINA) četvrtak, 19.08.



Post je objavljen 01.11.2005. u 09:29 sati.