Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caffebarvegos

Marketing

DOSADA & MALO O PRIGODNIM TEMAMA

HEY! Evo i mene… Još uvijek mi je dosadno… Razmišljam o tom kak moram ić upalit svijeću u bundevi… Da ako niste znali, napravila sam bundevu za noć vještica… Nije strašna, više je malo smiješna, ima jedan zub, nosić, 2 oka naravno i fora ''kosicu''… Ali dobila sam puno pozitivnih komplimenata za nju… He,he čak ju je komentirao i Cizerlin… ne znam kaj se on opet vucara oko moje kuće… ma nije ni bitno… Joj moram na odvikavanje od ovih točkica… već mi idu na živce… ja si idem na živce… E da za informaciju Andy (ako se uopće sjetila pročitat moj blog-ić) dobro sam i pomirila sam se s dragim i to još u petak navečer, nazvala sam ga, pričali smo i sve ok… A u subotu smo se vidjeli i nadoknadili izgubljeno…joj… joj… dosadna sam… ne znam šta da vam pišem… Prije ovog sam napisala jedan ful dug tekst ali zablokirao mi komp i ode sve… Ne kužim kaj mu je u zadnje vrijeme…
E da pošto je sve u znaku Noći Vještica i ja sam odlučila malo razradit tu temu!!! Ja kao jedan običan smrtnik vjerujem da postoje tj. da su bar prije postojala bića kao što su vještice, vragovi, anđeli vampiri, duhovi, NLO i razne magični napitci i slične stvari… tj. vjerujem da postoje neki fenomeni koji čine ovaj svijet baš takvim kakav jest… U svim vremenima ljudski rod se našao pred obiljem prirodnih i natprirodnih, neobjašnjivih i neprirodnih elemenata koji su bili više ili manje nedostupni ljudskom saznanju. Magija ima svoju povijest koja se nalazi duboko u prošlosti i tvori ogroman naučni materijal, a njezino naučavanje jedni smatraju kao uzvišenu umjetnosti snagu za upravljanje zakonima prirode, dok je ona za druge šarlatanstvo, puko naklapanje i primitivizam. Čak i Crkva nije nikada sumnjala da čovjek uz pomoć demona, zlog duha, vraga, može ostvariti čarolije koje prelaze prirodnu ljudsku moć. Magija, kao i kabala, židovsko tajno učenje, ili astrologija, hiromantija, učenje o snovima i mnoge ostale okultne tajne znanosti samo su jedan od načina traženja one velike tajne koja se zove Istina. To je želja da se shvati ono što se ne može razumjeti, da se istraži ono što je izvan dohvata ljudskih osjetila, da se pronađe mogućnost kako bi se sagledala budućnost. Magično djelovanje ima uvijek svrhu da ispuni neke želje bez obzira na njezinu opredijeljenost za dobro ili zlo. Tako se magija dijeli na bijelu i crnu magiju. Svaka od njih može biti naravna i duhovna. Naravna sadržava u sebi proricanje budućnosti, magiju ljubavi i magiju stvaranja čuda. Duhovna magija sadržava u sebi magiju umrlih bića i magiju simbola i obreda. Magija se služi posebnim simbolima i vlastitim pismom, gdje se slova razlikuju od onih koja se primjenjuju u svakodnevnom životu. Tim slovima ispisuju se talismani i tajni zapisi. Iako mene fasciniraju (1.puta u životu upotrebljavam ovu riječ) sve te čudesne pojave, najviše me privlače vještice, vradžbine, napitci,rituali… Proglasiti nekoga čarobnjakom ili vješticom većinom je značilo samo to da je to uvod u smrt. Optužba da se neko bavi vradžbinama bio je jednostavan i lak način da se protivnik ukloni s ovog svijeta. Prilikom hapšenja vještice odmah su se, još u njezinoj kući nastojali pronaći dokazi njezine veze s vragom u obliku raznih stvari, rogova, metli, masti, i sl. kako bi se stvorili "neoborivi" dokazi o krivici. Progon čarobnjaka i vještica se tek u 18. stoljeću počeo smanjivati da bi prije kraja stoljeća u potpunosti prestao. O tim se temama prestalo pričati ali ja vjerujem da još uvijek ima ljudi kao što sam ja koji vjeruju u nadnaravno…
Evo na netu sam našla ove rituale (vjerojatno ne djeluju ali su strašni i baš fora):
Ritual u već ostvarenoj vezi radi učvršćivanja veze
Ritual za izazivanje ljubomore
Ritual vjernosti
Ritual straha
Luciferova kletva
Čarolija sa svijećom Kletva taštine


Ritual u već ostvarenoj vezi radi učvršćivanja veze

Netko Vam se sviđa i odlazite na sastanak s njim ili njom, ili pak u posebnoj prilici želite osvojiti već osvojenu osobu ili želite nove dokaze ljubavi? U svemu tome može Vam pomoći parfem kojim se i inače služite, ali magijskim jednostavnim ritualom stavljen u novo djelovanje. Parfemom namirišite udubinu lijevog dlana i onda njome prođite po cijelom tijelu, bez obzira što će miris već nakon nekoliko pokreta dlanom i udubina ruke ostati suha. Istovremeno, dok tako prolazite dlanom po tijelu, svom snagom misli zamišljajte osobu kojoj je namijenjena ova Vaša magija. Na ovaj način Vaš vlastiti miris kože i tijela biće pojačan mirisom parfema. Ta dva mirisa će se izmiješati. Vaš osobni miris bit će izuzetno poticajan u pravcu buđenja seksualnih želja one druge osobe. Jednostavno, biti će te neodoljivi.


Ritual za izazivanje ljubomore

U petak treba odrezati sedam lijepo rascvijetalih žutih ruža. To se mora učiniti iz jutra između 7.00 - 7.30 sati. Sa cvijetnih glava otkinu se sve latice i stave sušiti u glinenoj posudi na suncu tijekom sedam dana. Zatim se latice izrežu i usitne u prah. Promiješajte ovaj prah sa sedam kaplji vlastite krvi. Zatim ih opet izložite sedam dana sunčevim zrakama. Podijelite prašak u sedam hrpica i tijekom sedam noći stavljajte prah u džepove osobe kod koje se mora javiti ljubomora. Na ovaj način sigurno se izaziva ljubomora, ali se ne može kontrolirati njezina jačina, stoga pri ovom postupku treba biti krajnje oprezan.

Ritual vjernosti
Želite li vezati uza se okovima vjernosti i duboke osjećajnosti svoga partnera ili partnericu, ostavite tri noći za redom ispod svoga jastuka po jednu grančicu hrasta i javora. Mislite svake noći na osobu koju želite tako vezati uza se, izgovarajući prije spavanja deset puta za redom njegovo ili njezino ime. Isti ritual ponavljajte i po jutarnjem buđenju. Nakon tri noći spremite grančice hrasta i javora na skrovito mjesto u svojoj spavaćoj sobi i čuvajte ih tako da ih nitko ne vidi. Magijska energija skupljena na taj način u grančicama djeluje dok ih ne bacite.


Ritual straha

-Sljedeću molitvu odnosno kletvu izgovorite vizualizirajući osobu kojoj je upućujete ili paleći njenu sliku, crtež ili nešto što joj pripada na plamenu crne svijeće

KLETVA

Nepravda mi je učinjena
Pa prizivam elemente,
Pozivam ih i budim
Da ih molim da mi usliše zapovjed.
Njihove oči i umovi leže među zidovima četri svjetionika
I oni će biti i strah i krivnja i zla krv
Oni će biti pokoravanje bez milosti
Pozivam trostruki zakon protiv tebe
Protiv tebe je uperen
Trostruki a stostruki da plati moj bijes i bol
Bit češ zaslijepljen strahom
Zasljepljen bolom
Zasljepljen mnom
Zasljepljen mnom
Proklet mnom
Tako će bit!

VEZANJE RITUALA STRAHA

Ovo je vizija moje buduće žrtve
Koju vežem jednom vlasi kose
Na mjesto koje nitko neće vidjeti
I donijeti će strah u srce onog tko me pokušao povrijediti
Donijet će strah u srce onog tko me povrijedio
Bit će vezan strahom da me ikad više povrijedi
Bit će vezan strahom da me imalo povrijedi.
Zateći ću čvor na vlasi da bih osigurala taj strah
Sve dok se ne slomi
Tako neka bude!


Luciferova kletva:

-Upalite tri crne svijeće u ponoć i tri puta pozvonite zvonom prije nego što tri puta izgovorite >>Luciferovu kletvu<< Vizualizirajte svoju molitvu, a nakon što je gotova ugasite svijeće

Pozivam tebe, moćni svjetlonošo Luciferu.
Duhovi ponora čujte moj zov
Vi moćni svi do jednog
Lucifer pjeva misli moje
Kroz svemir one odjekuju
Udari na moje neprijatelje, udari silno
Iz moćnih dubina Pakla
Baci tamu na njegovo sklonište
O Luciferu zvijezdo sjajna
Dodirni ga spali ga s daljine
Ovo je dan osvete
Jer tvoji neprijatelji ruše se u prah
Tako će bit'!


Čarolija sa svijećom

-Uz pomoć>>Čarolije sa svijećom<< nanijet ćete svojim neprijateljima velike bolove. Međutim kletva traje tri dana i nakon njih osobi na koju je bačena vraća se snaga i biva joj bolje pa ako ju želite održati u stanju neprekidnog bola morate kletvu ponavljati svaka tri dana.
Uzmite crnu svijeću i stavite pred nju sliku svog neprijatelja. Nakosite svijeću tako da kapi voska padaju po slici te vizualizirajte kako kapi voska pale rane na tijelu vašeg neprijatelja. Čineći to tri puta izgovarajte:

Dok izgovaram čaroliju svijeće
Nek' su mom neprijatelju tri noći nesreće
Crna je svijeća, crna k'o noć
Donijet bol njegovom tijelu će moć!
Rane na njegovoj koži će rast'
Od užasnog bola neće se spast'
Rane i bol muče ga tako
Tri noći on se pita kako i zašto
Vojvode tame kraljevi Pakla
Uništite mog neprijatelja, donesite mu Pak'o
A nakon što prođu tri noći
Nek bude mu bolje, živjet će moći

Nakon molitve još malo vizualizirajte bol koju ste nanijeli svom neprijatelju i nakon toga ugasite svijeće. Nakon što prođu tri noći poderite sliku i izgovorite sljedeće:

Tri noći si bola istrpio i sad sa tebe kletvu dižem
Tamo, napusti ga, odlazi, jer kletva se danas sa njega diže.

Kletva taštine

-Evo i kletve taštine koja će donijeti ludilo. Osoba na koju je bacite izludit će se mislima da je ružna i da je svijet prezire. Najbolje žrtve za to su tašte osobe, one koje se oslanjaju na svoj izgled i koje su bez njega ništa.

Uzmite kosu i odrezane nokte žrtve, te njegovu ili njenu sliku. Na drugoj strani slike crnom olovkom napišite ''ljepota i šarm''. Zapalite sliku na plamenu vatre(najbolje je to učiniti na otvorenom prostoru) i počnite izgovarati riječi kletve:

(ime osobe)koju sada vidim
poludjet češ od taštine ti.
Vidjet ćeš sebe k'o što te drugi vide
Al' ljepota će te posve napustiti
Sve što je bilo nestat će, istina je to
Ljepota je tvoja odletjela od tebe
Gledaš u zrcalo da uljepšaš sebe
Al' mlado ti je lice došlo do kraja
Tvoj ogromni je ego srušen
U ludilu padaš u spomen toga.
Sve ti to uzimam
Zbog sveg onog što radiš ti
Jednom mislila si da si divna/divan
Sad rušim te da upoznaš svoju sudbu
U zraku miris je smrada
I oko tebe, ti kosu gubiš
U svom umu gubiš razum ti
Taština je sada bol tvoj



Prihvaćam ovu manifestaciju moći božanstva
Koje vladaju Tamom ponora… Lucifera, Belzebuba i Astarota.
Vodite me u mojim pokušajima i uslišite moje želje.
Tako će biti!



Uzmite pepeo stavite ga u vrećicu i pospite oko žrtvine kuće. Ako ste u mogućnosti ući u žrtvinu kuću onda pepeo posipajte po kući po raznim mjestima.
Nakon što ste završili s kletvom neko vrijeme meditirajte nad njenom posljedicom. Nakon toga ugasite vatru.

MISLIM DA JE TO BILO I VIŠE NEGO DOSTA ZA DANAS… A JOJ JOŠ MI NEĆETE MOĆ SPAVAT PO NOĆI… PAZITE DA VAM JA NE DOĐEM I POPAPAM VAS…







Post je objavljen 31.10.2005. u 20:02 sati.