Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

I dalje lijepe vijesti

Svima koji čitaju i ostavljaju komentare: puno vam hvala, sve mi ovo vrijedi i više od 64.000 kuna :-), pogotovo ako vas uspijem zainteresirati i za ostale stvari kojima se bavim, a to se iz dosadašnjih postova na ovom blogu, nadam se, može lijepo vidjeti. Još jedno ugodno iznenađenje stiže mi u vidu uvrštenja u almost cool listu! Hvala redakciji blog.hr-a! Brine me jedino što su mi s većeg dijela postova nestale slike, kako vidim po drugim blogovima, nestale su i drugima; ako netko zna u čemu je stvar, bi li bio toliko ljubazan priopćiti svima nama hoće li se sve to vratiti kad se dovrše tekuće rekonstrukcije servera, ili ćemo morati "ručno" vraćati nestale slike?
Inače, ne mogu mrdnuti a da me ljudi ne zaustavljaju i, uz uobičajeno čestitanje, komentiraju svaki na svoj način tog mog Milijunaša. Većina ih je ponosna, zadovoljni su mojim nastupom, svi mi kažu da su zdušno navijali, većina je i suosjećajna što me strefilo nogometno pitanje, vrlo je malo onih koji se ljute što to nisam znao...
A niz lijepih događaja se nastavlja. Iz zagrebačke Gradske knjižnice pozvali su me da budem jedan od predstavljača knjige Krešimira Pintarića "Ljubav je sve", na tribini Književni petak (prije desetak dana tamo je predstavljena Portova knjiga). Predstavljanje Pintarićeve knjige, inače meni jednog od najdražih romana iz ovogodišnje domaće produkcije, imalo bi se zbiti u petak, 11. studenog (baš na Martinju), u zagrebačkoj Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, dvorana na prvom katu. A bit će mi to i prilika da obiđem Interliber, pa se vidimo, na jednom ili drugom mjestu.

Post je objavljen 31.10.2005. u 11:42 sati.