Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

wiiiiihaaaaa=)

1.želim se svima ovim putem svima zahvalit na savjetima,i na podršci!! tnx,drago mi je da se brinete za maj problems,mislim drago,jel... Tu su stvari još komplikejted,da nisu odma bi ja nešto poduzela,ali jesu i riskiram dosta toga tako da neću niš poduzimat preko poruke nego kad ga vidim=)... No trenutno me zaboli me,dogodit će se neš kad se bude dogodilo i basta!
2. Bila sam u Točki jeeeej u sub! mislila sam da me stara neće pustit ali je,interesting,i još sam brijala(wow ja brijem..strašno..) da nitko od mojih neće ić,ali frendica me zvala,i opla našle se u gradu točnije kod graca i išle kupit cugu-ja sam nešto ala brizer neki red,od dalmatina,nisam htjela nikakve gluposti delat još mi stara kenjucka paaaa... No,popile mi,otišle natrag do grada nać se frendičinom ljubavi... I opla horda razočaranih navijača eh pas mater izgubili smo,a štaš i to se mora....
I mi optimisti išli u točku već oko 10 i 50,a zna se da se tada ne ide jer je pustoš i bila je,ali zato smo mi se sjeli,pili,pušili, i zajebavali se,jedino mi je glupo bilo to što su puštali neki rep + stare hitove,nakon nekog vremena smo i proplesali,ali i to je otišlo u p.m ovi su gugutali kraj mene i frendice,a ova treća otišla negdje,nestala s nekim tipom maaaah,i taman je postalo ockej,stavili su hp,neš punka,rocka a ja morala doma-1 i 15=(((( lošeeee,morala sam jer sam imala zajebanciju sa prijevozom i demn....ugl popila sam tri tequile,popušila kutiju marlbora(dva dana bez cigara..razumite me=) )i ko normalna,valda me ubilo šetkanje po fakin točki jer smo tražili frendicu grrrrrrrrrr....
Ugl idem sutra na nekakav party u Točku,zvala me frendica,ali neznam da li se varam ili ne jer ja nisam čula za ikakav party u točki u povodu helovina..jel ko zna?!

i 3.Ugl sad čilam uz (maj plejlista):
1.Kaiser Chiefs-Everyday I Love You Less And Less(tipično muški=)) )
2.The Bloodhound Gang-Foxtrot Uniform Charlie Kilo(hehe kužite?=))
3.Bob Marley-Is This Love(ova mi je pjesma odlična,danas sam je skinula,jer ja inače marleya ne slušam,ali na ovu pjesmu uvijek imam osmijeh od uha do uha,neznam zašto..)
4.Bullet For My Valentine-Hand Of Blood(odlična pjesma)
5.Rammstein-Benzin
6.Rammstein-Mutter
7.Marylin Manson-Tainted Love(ne slušam ga inače ali ovo mi je odlična pjesma)
8.Marylin Manson-Sweet Dreams(ovo isto=) )
9.Marylin Manson-This Is The New Shit(i ovo isto =D)
10.KoRn-Wake Up Hate
11.KoRn-One More Time
12.KoRn-Freak On A Leash
13.KoRn-Got The Life
14.System Of A Down-Spider
15.System Of A Down-Aerials

i malo brije,da,da,da ja moren briju slušat ali ono malo=)
16. Faithless-God Is A Dj(ova mi je the best od njih iako su svi za insomniu)
17.Faithless-Insomnia
18.Faithless-We Come One
19.Faithless-Tarantula
20.Benny Benassi-Love Is Gonna Save Us
21.Benny Benassi-I Love My Sex(lol)
22.Benny Benassi-Able To Love

aj ljudovi laka vam noć,i veliki pozdrav šaljem!! i of kors heppy helovin!!!!!!!! uživajte,napijte se i tralala

Post je objavljen 31.10.2005. u 01:13 sati.