Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenqueen

Marketing

Heej!

Evo mene opet. Kao i „inače“ dugo nisam pisala, a znate već .... Meni je još uvijek ludo (i luđe) u školi, a i izvan nje. Pale su i prve ocjene, a važno je da sam zadovoljna s njima (kolko mogu bit). Jedino sam bijesna ko vuk, kaj sam iz kemije dobila 2 iz testa, fakat jadno. Inače sam jedna od onih kojima kemija nije najgori predmet, mislim da je to zbog profe. Fakat znam sve formule i definicije, al sam sve pomješala, katastrofa tako sam ljuta na sebe!!! Kaj se može budem ja to ispravila. Nikad iz kemije nisam dobila 3 a kamoli 2, za sve postoji prvi put( mrzim tu „izreku“ ali je u posljednje vrijeme često koristim???!!!) . Dosta o kem. Nemam pojma o čemu da vam pišem, pa se za sad zadovoljite s ovim kratkim postom. Ako mi padne na pamet nešto pametno, napisat ću. Ja tek u srijedu idem u školu, od četvrtka (zakon 5 dan doma), u petak je bio dan župe i tak ma sve super...... Zapravo kak bi vam toga imala dosat pisat al nemam volje... idem vam rađe ostavljat komentare!

Ma ipak sam našla kratku zanimljivost bolje rečeno ludost!!

19-godišnjak potrošio 55.000 kn na SMS

Da, da, 100 SMS-a dnevno, što je, uz 8 sati spavanja noću, 6,2 poruke svaki sat
Da, da, 100 SMS-a dnevno, što je, uz 8 sati spavanja noću, 6,2 poruke svaki sat
Kako izvještava škotski BBS, dečko je totalno ovisan o slanju i primanju e-mail i SMS poruka. Naime, u roku od godinu dana je potrošio oko 55.000 kuna samo na slanje SMS-a
Prosjek mu iznosi 700 SMS-a na tjedan te 8.000 e-mail poruka na mjesec. Sve skupa koštalo ga je gubitka posla, a čini se i cure.
Nije ni čudo, s obzirom da je većina poruka bila upućena upravo njoj.
Mladić je trenutačno na rehabilitaciji u centru koji se inače bavi problemima alkoholizma, a njegovi terapeuti tvrde da se uspješno oporavlja.

Ja uživam vjerujem da i vi, pa uživajte i dalje.

Kissić svima od vaše male Lee


Post je objavljen 29.10.2005. u 21:15 sati.