Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

novi radni dan

iako su nam ova četiri dana spojena i ovo su nam mali praznici, meni je to bio još samo jedan radni dan. nije da se žalim. braco i ja smo pomagali u čileu. danas nije bila ludnica kao što inače zna biti subotom. naravno, opet je cijel ekipa bila tamo:) bracu je zapala čast sa radi u cubicleu s fakfejsom. a sad su stavili još jednu kameru gore pa sam ga mogla gledati. ali nisam! jeej, go me. da, opet sam vidjela josipa, iz osnovne. dok sam išla prema trgu. uglavnom, nije bilo puno posla, a ljudi je bilo i previše tako da se zapravo nisam naradila. ali tako mi to dobro dođe. ne znam. osjećam se korisnom. bila sam na čašama u tzv. kuhinji. uskakala sam i na konjića. (strukovni izrazi:)) cura koja je sa mnom bila u kuhinji je baš simpa. iz sinja, studira bio-kem inženjering. sva je hiperaktivna. a u džuboksu su radili slatki partijaner i slatka cura. oboje su iste visine i baš su...slatki. pogotovo kad zagusti. samo se vide četiri ruke koje mahnito peru šalice:) kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...ali a., taj partijaner je neloš. ozbiljno. uopće neću ni pokušavati napisati što se dogodilo u posljednja dva dana jer ničeg zanimljivog nije ni bilo. a i ono što sam možda htjela napisati mi je isparilo. na a.-in nagovor sam i ja posvojila net ljubimca. mali pingvin po imenu adam. namučila sam se s odabirom imena, howevr. and check out the this page. it's kjewl.

[URL=http://images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=Eire+go+brath]

nego, braco je radio gore s fakfejsom. kaže da je tip mutav. i da mu je rekao da igra badminton. ali onako, za pravo:) wth?! mislim da arkadija i neens večeras idu u tvornicu, ali meni se stvarno ne da. i umorna sam. posudila sam si dva dvd-a i lijepo ću ostati doma. razmišljam o tome da sad idem učiti. hmmmmm...maybe not. vidjet ću. ali onda skok u kadu pa pogledat filmove pa u krevet. sutra se moram naći s bratićem. idem kod njega u institut, a dogovor je pao za osam ujutro. joy.
ali, puta me upravo nagovorila da idem s njima van. odustale od diskonekšna. idemo van. neens je došla sestrična. pogledat ću jedan film sad, a onaj drugi kad stignem. odustajem od potrage za onom savršenom daveovom slikom. damn it. :(


Post je objavljen 29.10.2005. u 16:44 sati.