Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

Premoštavanje četvorke

Četiri dana neću skidat piđamu. Četiri dana neću ništa radit. Četiri dana ću bla bla bla. Svi pričaju šta će, kako će, koliko će. Kao da se radi o četiri mjeseca a ne četiri dana.


Hrvati vole mostove. Vole Maslenički kad dere bura 210 na sat. Pogotovo vole one improvizirane mostove od nedjelje na neki praznik koji pada u srijedu ili od te srijede do subote.

Planiranje godišnjeg odmora je posebna priča. Svi se hrvaju oko prva dva tjedna kolovoza jer su se tamo uhljebila dva praznika. Pa što ne bismo njih uvalili u ge o?

Mislim, da ne bi bilo zabune, neki obični smrtnici neće kročiti ovim mostom nedjelja srijedaveć će u ponedjeljak kročiti na svoja radna mjesta.
Glede mene, već sam se izjasnila kako pripadam skupini prosvjetnih (ne)radnika, koji rade 4 sata na dan, imaju godišnji sve skupa tri mjeseca, ništa ne rade i još se bune kako su im plaće male! Kako ih nije sram! Pored svega toga ministar im je 31. listopada proglasio nenastavnim danom! Tako da sad imaju tri mjeseca i jedan dan slobodno. Pravna država moj klinac.

Hehe...Četiri dana....nja nja nja nja....


Post je objavljen 28.10.2005. u 21:16 sati.