Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Ah, Vrane, Emil i Halloween is near

Počnem od jučer
Nisam pisala jučer jer sam po 101.put gledala Ace Venturu. Anyway išla sam prije orkestra na kavicu sLejlom i raspravljele smo o Emilu na veliko. Neznam kaj da napravim s njim. Sad kad smo kao frendovi neznam dal da napravim korak naprijed ili da čekam ja da on nešto napravi (a to se neće dogodit ali jebiga ja sam napravila prvi potez, da se njega ticalo mi se još uvijek nebi pozdravljali). Anyway, majka mi kaže (koja je navodno u mojim godinama već imala krdo tipova iza sebe, teta mi je rekla) da ili da ga napravim ljubomornim (s nekim drugim pred nosom da mu se navlačim, al s kim s Robinom, markom, duškom ili jankecom, jebote nemam koga), da ga totalno ignoriram ili da zaboravim na njega i nađem nekog ko će me znat cjenit (e da je to tako lako nebi se godinu dana patila sa Emilom).
Anyway, jako me zaiintrigirao Vrane. Ful lijepo izgleda kad je onak ozbiljan i kad me pogleda onim svojim okama i kad se onak lijepo obuče kak i danas (da mu se sve lijepo ocrtava i da ja nemogu skinut pogled s njegovog ...... i moram priznat da je ponuda dobra, lol)

lonely
your soul is lonely. you dont like spending time
with others but even though you wont admite it
you often do wont to be with the a group of
close friends but you just cant find the
courage to open up. maybe something bad
happened to you before and you still cant get
over it.


what soul do you have? ( Gorgeous anime pics)
brought to you by Quizilla



Anyway, malo prije sam se vratila s grada bila sam na hand madeu sa starkom. I pila sam koktel od aloe vere, ludnica i papala neke veganske kolačiće, mljac.
LJUDI, VEGETARIJANSTVOM PROTIV PTIČJE GRIPE
Dobila sam mail od prijatelja životinja pa prenosim dalje,
Anyway, danas je pitala pov glazbe, ja naravno nisam učila nego sam malo prije sata pročitala i dobila 5. I dok je upisivala ocjene ja sam gledala Vraneta, a on je gledao dok mu je zapisivala ocjenu (jer je i njega pitala) i u trenutku kad je on pogledao prema meni i pogledi su nam se sreli..... ebote kao u onim filmovima, ful je neka atmosfera sexualnog naboja u rezredu (ili se bar meni čini). Mislim Diego navlači Katarinu, Lenu pokušava cmakati, Lena na Marka skaće, Ja neuspješno šmekam Vraneta. E kad smo već kod toga, imali smo harmoniju i nešto me pozvala ne ploču (imamo zamjenu) i pita ti ona mene kak se zovem, ja kažem i ona komentira kao Adriana i Adriano (tj.Vrane) i onda se Marko oglasio kao idealan par njih dvoje (meni se zatresle noge i crvenila se ko bedak). Anyway, vidja sam jutros onog komada kod Doma Hrv Br. Imao je svijetlo plavu Adidasku majicu i ful je sladak.
Anyway, pripreme za Halloween ne idu baš najbolje, Ancha kaže da smislim nešto dobro da je zabavim (a ja nemam ideje a neželim ni pitat svoje jer bi mogle bit naviše do 12 a tad se u rojcu tek ekipa skuplja, ma već ćemo nešto ajde smislit)
Ok idem ja rješavat kviziće na kvizilu malo maraudersa i malfoya koji je so hot
BIG KISS


Post je objavljen 28.10.2005. u 20:39 sati.