Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddaannaa

Marketing

odgonetni svoje snove

dok spavas........
snovi mogu poruciti kako da se organiziramo i nadjemo pravi smisao svakodnevnih dogadjaja!!otkrivaju nase naj intimnije misli i osjecaje
pomazu da bolje svatimo proslost
pomazu da rjesimo probleme
donose vazne poruke o nasem stvarnom zivotu


LETENJE

Snovi u kojima sanjamo da letimo povezani su nasim zeljama i ambicijama!!ako sanjamo da visoko letimo ,to znaci da tezimo za velikim ciljevima :)
ako sanjamo da letimo kroz oblake,postavili smo si ne ostvariv cilj!!vjerovatno si zadajemo previsoke kriterije!!

PADANJE

Padanje u snu je ne ugodan osjecaj...a takvo je i njegovo znacenje....to je znak nase ne sigurnosti ili strah od ne uspjeha,znak je i da nas nesto muci te upucuje i na psihicke probleme.stoga je vazno da ga sto prije rijesimo!!valja znati da nam padanje moze pokazivati da nam prijeti neka nezgoda na putu kojim svakodnevno hodamo!!

PENJANJE

ono prestavlja nasau zelju za uspjehom.penjemoli se lako i bez napora,svoj zadani cilj posticemo bez napora!!penjemoli se tesko to znaci da cemo se pomuciti oko svog cilja!!ako se spustamo to znaci da smo u ne zgodnoj situaci i da trebamo dobro promisliti u sta se upustamo!!

KUCA

kuca predstavlja nas i nase tijelo!!krov je glava i ako je,primjerice na kucu koju sanjamo krov ostecen taj san signarilira da ne razmisljamo pravilno!!podrum kuce je nasa podsvjest,nase tajno "ja" ako sanjamo da otvaramo vrata i ulazimo u njega,to znaci da bismomogli otkriti svoje tajne i jako se iznenaditi!!

VODA

jezero,rijeka,more pa cak i kupanje u kadi oznacavaju nase osjecaje i trenutno emotivno stanje.ako je voda koju sanjamo bistra i plave prozirne vode to znaci da smo sretni i mirni!!
uzbrkano more signalirizira nam da smo zbunjeni i nesretni te da nas nesto muci!!!sanjati da se utapamo znaci da tonemo od problema!!

SEX

bez obzira koliko nam moze biti zbog toga ne ugodno,erotski snovi su posve normalan nacin opustanja naseg tijela!!!sanjamo li nekog u koga smo zaljubljeni,jasno nam je sta to znaci!!

eto dragi moji nadan se da san vam pomogla oko otkrivanja sna!!!!he he saljen van puno pusica.............

Post je objavljen 28.10.2005. u 18:13 sati.