Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI: Sudac Mrković nas je izbacio!!!

Zrinjski je završio svoju ovosezonsku epizodu Kupa u Modriči pretrpjevši poraz od 2:0. Međutim, o ovom susretu će se još mnogo govoriti, točnije još mnogo će se govoriti o suđenju.

Na jutarnjem treningu u četvrtak atmosfera među plemićima je bila vrlo loša. Nismo morali mnogo nagađati što je uzrok takovoj pojavi.

-Razočarani smo i potpuno nezadovoljni suđenjem na utakmici Kupa koju smo igrali protiv Modriče. Uistinu za onako nekorektno postavljanje sudačke trojke svaki komentar bi bio suvišan. Ispali smo u Kupu, ali se nadam kako se trenutno loša atmosfera u našoj ekipi neće odraziti na naše igre u prvenstvu., kazao nam prije jutarnjeg treninga tajnik kluba Darko Marić.

Cijeloj ovoj priči, tvrde igrači Zrinjskog, je kumovao i sarajevski sudac Rusmir Mrković koji je predvodio sudačku trojku u ovom susretu.

-Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro i sačuvali našu mrežu. Nakon odmora na terenu dolazi do nekoliko uistinu čudnih situacija. Prvi gol smo primili iz indirektnog udarca koji je sudac Mrković pretvorio u slobodni udarac. Mrković i pomoćnici nam nisu dosudili dva čista jedanaesterca na Smajiću i Ramoviću.

Međutim sve se to može nekako i progutati da nam u sudačkoj nadoknadi nisu zabili neregularan gol. Igrač Modriče koji je postigao zgoditak nalazio se barem 5 metara u zaleđu. Barem nam je sad svima jasnije zašto Modriča igra u vrhu domaćeg nogometa, rekao nam je Velimir Vidić, igrač Zrinjskog.

Mrković zbog nekih ranijih utakmica i lošeg suđenja i nije baš omiljen u Zrinjskom. Primjerice domaći navijači još uvijek pamte kada je Mrković prije par sezona na očigled publike iz Mostara oštetio Zrinjskog ne dosudivši mu dva čista jedanaesterca. Slučajno ili namjerno, plemići su upravo tada igrali protiv Modriče.

-Ovo je realnost domaćeg nogometa, dodao je na koncu Vidić.

bljesak.info




Post je objavljen 28.10.2005. u 13:20 sati.