Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

bačva baruta

ne, nema to veze s povijesti. mislim da to opisuje situaciju u kojoj je a. i onda samo skače okolo i ponaša se kao a dog in heat (nije da mi smeta;)), a to onda još više pogorša moju situaciju. jučer sam kao učila zemljopis, pokušavala je bolji izraz, and i got horny. ud fucking učenja. again. to sad nije normalno. nego, osjećam se kao bačva baruta, ready to blow up. nice. šta je još novo? ništa zapravo.



aha, n. očekuješ report od večeras. da, bila sam tamo. i da, on je bio tamo. ali nisam jako oštećena. vidjela sam ga na, ukupno, minutu. ali imao je onu svoju bordo majicu (ona boja koju je o. danas imao) i...i...nemam opravdanja. neki novi tip pere čaše. znate što, mislim da bih opet bila s njim. bez obzira na sve. možda ne bih dugo izdržala. možda bih se tako riješila ovoga. ili možda samo pogoršala situaciju. fuck him! fakić. kazni se kata! moram brzo svršiti s ovim, jer mi počinje cold case. pošto nitko nema nikakvu želju/temu, morat ću ovdje završiti jer danas nemam inspiracije. danas sam se skoro prodala a. za knjigu iz zemljopisa. a., sjeti se: prvi put je besplatno!:)

kao druid ukopan u pješčani krug
već dugo stojim tu na uglu
plaćam prokleti dug
još uvijek sanjam
svoj prokleti san
kada sam upoznao
tebe neka proklet je dan

naime, bety je bila
tako prljava, a čista
kao šareni leptir
nikad dosadno ista
negdje između stvarnosti
je znala da postojim
ona je igrala po pravilima
naravno svojim

beeeeeeeety

zahrđale sakupljam
po krevetu čiode
vješto kradem svaki
detalj pazim da je ne ubodem
da je ne probudim
bety je sanjala okean
kako divlja, kako urla
ispod statue slobode

a ja ko jedrenjak
nasukan na sprud
odavno umoran od
svega pitam tko je ovdje lud
ne odgovara, samo
doziva me prstom
ko kaže noćas želim
da me ljubiš baš svud

beeeeeeeety

nadograđujem ovaj post jer mi se sinoć nešto smrdalo, a i sve je išlo veoma spooooooro. sad me ujutro budi radio. it's nice. navijem sat nekih pola sata ranije i onda tih pola sata ležim u krevetu, još u nekom polusnu, i slušam otvoreni. ali onda se sjetim da se moram ustati i krenuti učiti biologiju jer svi znamo kakvi su to testovi. prevodila sam onaj svoj esej na hrvatski i uopće se ne mogu sjetiti nekih naših riječi, moram gledati u rječnik. moram sad pitati bracu, on mi inače pomogne kod takvih stvari:) danas je onaj lagani da. četiri predmeta. fiziku sam odgovarala. ne pišemo ništa. a breeze. nadam se:) idem sad, čeka me posao. ne zaboravite na komentare. ono jučer je bilo super;)

još jedan update. nisam otišla učiti biologiju. hvala braci koji me prosvijetlio što se tiče stavljanja slika. jeej, sad imam sličice. jeej. gotta go spremiti se za školu. mah mah

Post je objavljen 27.10.2005. u 23:26 sati.