Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonkicari

Marketing

Heeeejjjjjjj!!!!!!!!

Ljudi, evo mene opet...
Nemam pojma šta da pišem, ali evo odlučila sam pisat pa ću i pisat.... Jooooj, sretna sam ful! Danas sam dobila 3 iz fizike, kako dobro!!!!!
Poslije škole sam sa ovima iz razreda išla u grad, do meka da mi maroje kupi pomfrit ikad smo se dovoljno nasmijali i najeli svi mi zajedno, otišla sam zajedno sa Kim, karlicom, Romanom i još dva tipa na bus...
Iz prve jedinice sve ljude iz basa je izbacio vozač (nemam blage zašto...) pa smo čekali drugi... Uglavnom, onda sam,of course, išla u Tortugu... Tamo je bila Mare, Pajolica, Bojana, Dean, Puka-Puka, Bato, Franc, Veble the pijandura and so on... Svima njima ogroman pozdrav i milijun malih i velikih pusa i pusica).
E, a sad šok za sve one koji me poznaju: Ja sam u igraoni na aparatu za poker igrala poker!!!!! Image Hosted by ImageShack.us Da , ja , ja Tonka, koja je poslijednjih nekoliko tjedana (ili koliko već) govorila da će taj aparat spalit i uništit danas sam ubacila 5 kuna i uz veliku pomoć mog Batota (koji je mislio da se zajebavam s njim kad sam mu rekla da idem igrat poker) zaradila ni više ni manje nego 40kuna. Ma to je sve u stvari skroz OK, sve dok je to umjereno i dok zbog pokera ne zaboravljam na ljude oko sebe, ko šta neki rade...khm..khm.. Dobro, dakle, baš smješno, ko bi to očekivo od mene??? A, jebiga...
I tako, ogroman pozdrav Najboljim ljudima na cijelom svijetu (društvu sa Trsata), totalno ludom i spaljenom razredu,1.c PSHG i naravno, bivšem, ali ne i zaboravljenom 8.a OŠ Trsat!!
MAKE LOVE NOT WAR!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 26.10.2005. u 23:19 sati.