Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Plavušica in my life

Samo nešto da se nadovežem na jučer. Zabila sam. Išli smo skupa ja, Vrane i Lena kući. I pričamo ovak bezveze i Lena ga ispituje o Toniju (btw skoro je rekao da je toni bio ljepši s kratkom kosom, lol) i ja ga pitam kao a poznaješ Emila, on ne i malo ljutko pita zašto pitaš. Fakat čudno...
Anyway, danas ko da sam ustala na lijevu nogu (btw prišt je još tu samo malo manje vidljiv nego prethodnih dana), na putu do škole mi se potrgala naramenica od torbe, jebote nisam se htjela već na kraju bulevara vraćat doma. Pojela sam govno i došla tak jedva do škole i odmah kod čistačice po konac i iglu i šta ću išla ja šivat, a koje li ironije da mi pri šivanju pukla igla. Vau, e pa odlazim ja iz učionice za veliki odmor kad me ulovi almasa da mi podvali sliku Dragutina Tadijanovića koju do slijedeće srijede moram nacrtat na veliki hamer.
Anyway onaj slobodan sat sam išla s majkom u taj novi vegetarijanski restorant pa i nije ajde baš toliko loše. I na povratku sam vidla komade iz tehničke, aj pa ni oni nisu tak loši. Na latinskom ja dobila jedina u razredu 5 iz kontrolne (dijego je dobio 4 a Vrane slatkica nije pisao) Baš je bio sladak dans imao je neke 3/4 hlače (btw ima super noge) i bio je ful sladak i jako mi se počeo sviđat i skužila sam da nije baš samo prezna lipa plava glavica neg je stvarno ok. :))
Poslje sam išla s mojom Ancom na kavicu i rješila sam joj zadaću iz latinskog (hehe ipak sam ja stručnjak) btw Halloween se bliži kad ćemo imat sleep over.
A baš mi ne idu te pripreme za Halloween, nedostaje mi vremena i ideja.
Imala sam poslje u 3 pjevanje a prije toga sam čekala na hodniku i došel Batman mrgud i čak je prvi pozdravio (hehe krenulo mi je bar nešto). I na pjevanju sam ful super pjevala, iznenađujem sama sebe a i profa je zadovoljna.
Anyway došla sam doma u 5 i po. Išla sam na neki pregled za vlasište jer mi pada kosa ko luda i dala mi je neki skupi šampon (mislim nije dala nego sam kupila). Otkrila je skrivenu perut na mom vlasištu premda mi nije ovako vidljiva i ne ispadaju mi komadi s glave kao marku. Anyway to bi trebalo sad se skinut s tim preparatima.
Eto safd slušam within temptatio, od ranog jutra me glava boli za popizdit (kronično sam nenaspavana) pa ću leć malo ranije danas, u 10 a prije tog ću malo rješavat kvizove na kvizili (postala sam ovisna kao i o onim bombonima s grožđanim sećerom)
See ya, I guess soon
Kiss


Evo jedne dobre pjesme od WT-a


Within Temptation - Our Farewell

In my hands
A legacy of memories
I can hear you say my name
I can almost see your smile
Feel the warmth of your embrace
But there is nothing but silence now
Around the one I loved
Is this our farewell?

Sweet darling you worry too much, my child
See the sadness in your eyes
You are not alone in life
Although you might think that you are

Never thought
This day would come so soon
We had no time to say goodbye
How can the world just carry on?
I feel so lost when you are not by my side
But there's nothing but silence now
Around the one I loved
Is this our farewell?

So sorry your world is tumbling down
I will watch you through these nights
Rest your head and go to sleep
Because my child, this is not our farewell.
This is not our farewell.



Post je objavljen 26.10.2005. u 20:30 sati.