Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misica

Marketing

SAMO DA SE MALO JAVIMO :-)

Malo smo se ulinili. Ništa nam se značajno ne događa u životu. Svaki dan nam je ko fotokopiran od onoga ranije. Jedina je razlika je li dan sunčan ili kišan. Ritam nam je stalno isti. Ali jedino po Mišici i njenom hodanju vidim kako vrime ipak leti. Još prije samo misec dana, njeno hodanje je bilo misaona imenica. Onda je ona priko noći prohodala. Sada je već to hodanje da se za njom treba i potrčat. Dva dana smo odlazili u grad u šetnju i na kavu. Ispostavilo se kako je to više mučenje. Njeno hodanje ipak nije takvo da može ko zna koliko pripješačit, a u kolica neće da joj se o životu radi. Ajme muke za stavit je u kolica. Joj koje izvijanje, plakanje, urlanje, neće pa neće. I sad kolica služe kao odlagalište kesa sa kupljenom spizom i za nošenje torbi. Sist u kafić i popit kavu je neizvodivo. Ona stoji uz stol cilih 10 sekundi i onda ode u svom smjeru. I ne obadaje šta je ja ili tata zovemo. Ma ko da nas ne poznaje. Ode šefica o svom poslu. Onda smo se smislili kako je izmorit. Odvest ćemo je u sportsku dvoranu neka se dobro istrči na parketu. Smišljeno-učinjeno. Na kraju se zakoniti i ja vratili doma krepani ko dvi pantagane, ali na Mišici ni traga umora. Ajme koju ona energiju ima. Pa ta bi i vojne specijalce izmorila. I nakon sve te trke i hodanja, ona odspava ravno 45 minuta i opet počinje njeno neumorno igranje. I tako je Mišica dnevno aktivna punih 11 sati.
Kako nemam neke inspiracije za daljnje pisanje, evo samo da malo vidite Mišicu:




joj kako uživa jest palačinke :-)


da ne mislite kako ona samo stvara nered!!! a ne, ne, zna ona mami malo i pomoć :-) samo kasnije mama sve šta ne može naći po kući pronađe u mašini od robe :-) od žlica, njene čuče, maminih cipela, krpa, satova, boca....svega se tu nađe :-)



A sad dobro pogledajte ovu sliku:

ovako se od malih nogu, čim dite prohoda, trenira atletika i skok u dalj :-) ma koji odraz, koji doskok....možda je jednom budemo gledali na olimpijadi ili u Zlatnoj ligi :-) evo ovo su mamini geni i predispozicije za kraljicu sportova :-)

Post je objavljen 26.10.2005. u 13:57 sati.