Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Prišt veličine Saturna i Batman na BB-u

Eto me opet, jučer nisam pisala jer sam patila od velike fizičke boli i nisam bila sposobna ispuzat iz kreveta do kompa. Mislim u nedelju na večer meni je na čelu počeo rast prišt (e pa ovog puta me dobro tresnuo pms) i ujutro u pon se dignem i ko jedan rog nasred čela. Zakamuflirala sam ga puderom koliko sam god mogla ali on je i dalje bio vidljiv. Otpuzala sam u školu preko volje i svi primjetili to remek djelo meni na čelu (mislim s obzirom na to da je prava rijetkost da se meni zalomi prišt i još toliki- to se meni Bog osvećuje jer sam postala Dijete Tame) LOL
Anyway, pogodila me takva bol na 3.satu baš kad me Afrodita ispitivala. I na kraju sata dopali ona meni: Ciklus? znam kako ti je i ja sam to proživljavala. Mogla si se opravdati da te ne pitam. A ja njoj (ful sam bila napilana jer me bolilo ko vrag i skoro sam se derala na nju, malo sam puno povisila glas): Ali ja se profesorice ne volim pravdati na takve stvari, ja ću ocjenu zaslušit ovako ili onako.
Onda sam išla doma. Poslje sam zvala Arichetu i rekla je da je glupa Almasa rekla a kao neki su se izvukli (mislim zbog neke glupe zadaće). ma boli me ćsto ća ona misli o meni, nek ide kvragu. I tak sam cijeli dan jučer preležala.
Danas opet nije bilo Aide a nismo ni zamjenu imali tak da smo imali slobodan sat. Pitala je na pov glazbe Duška, Dijega i Marka a nas ostale će u petak. Ova iz pjevanja me izmorila ful a još mi glas nije ono došao na svoje. E pa poslje sam imala flautu (anyway nemam je do slijedeće subote, lol), i bilo je dobro. Otišla sam poslije u rojc u nadi da ću na net pa da malo piskarat al je bilo zatvoreno pa sam išla gore u prostoriju i vježbala kad hopla- dolazi lejla i viće na mene: dolazi van brzo. jebote misla sam da sam nešto napravila kad meni ona kaže da je došao i EMIL naravno. Baš koma, a kamo li sreće baš je naišla moja majka najdraža. Dopalim ja njoj: znaš ko je unutra, i pogleda ona unutra jebote kasnije je Emil tak napilan izašao, ono mrgud. Pitam se dal je Michael Keaton kad je Batmana glumio bio tako čangrizav.
Hehe, grem ja polako, kičma me boli (mislim još nemam 16 a već se žalim da me kičma boli, ća će bit tek za par godina).
Pusek, noćek,


..............Halloween me and Metalka will have theme sleep over (we will chant some love magic, uuuuu fancy)
LOL :)))

Post je objavljen 25.10.2005. u 22:45 sati.