Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caffebarvegos

Marketing

PISMO SRECE

Ako ovo citas na poslu ili u skoli odmah prestani i pricekaj da dodjes kuci!!!
Ako si kod kuce, zamraci sobu, ugasi radio i TV!!!!! Sada zamisli jednu osobu.
A sada jednu boju. Sada zamisli omiljeno pice te osobe. Sada zamisli SVOJE omiljeno jelo.
Sada zamisli skolsku plocu i na njoj napisanu nejednazbu s cetiri nepoznanice. Pazi, jako je vazno da sve ide tim redoslijedom!!!!!
Sada posalji ovo pismo srece prijatelju ili prijateljima i u roku 24 sata, osoba koju si zamislio/zamislila poklonit ce ti ruzu one boje koju si zamislio (ako si zamislio/zamislila zelenu dobit ces buket ruza s puno zelenih listova), i pozvati te na tvoje omiljeno jelo i svoje omiljeno pice. A na prvom slijedecem satu matematike profesor ce te pitati tocno onu nejednazbu iz tvojih misli i dobit ces peticu!!!!!

Nuspojave:
1) Ako ne posaljes pismo nikome osoba koju si zamislio/zamislila ubrzo ce dozivjeti tesku prometnu nesrecu iz koje ce jedva izvuci zivu glavu, ali s trajnim posljedicama u vidu invaliditeta. U gradu najblizem tvome (ili u tvome) koji ima tvornicu tvog omiljenog pica dogodit ce se strasna eksplozija u tvornici i mnogo ce radnika stradati. Netko iz tvoje rodbine ugusit ce se tvojim omiljenim jelom a lice ce mu poprimiti boju koju si zamislio/la!!!!!!!!
2) Ako posaljes ovo pismo na 1-3 adrese, 1-3 tvojih prijatelja barem nakratko ce te smatrati teskim kretenom
3) Ako posaljes ovo pismo na 3-5 adresa, 1-3 tvojih prijatelja smatrat ce te kretenom, a 1-2 ce to misljenje podijeliti sa svima koje poznaju
4) Ako posaljes ovo pismo na 5-10 adresa dovest ce te u neugodnu situaciju jer ce kad se pojavis na ulici svima govoriti "to je onaj idiot koji salje lanac pisma"
5) Ako posaljes ovo pismo na vise od 10 adresa, kompjuter ce ti biti unisten virusima frustriranih bivsih prijatelja, premlatit ce te na ulici i ostavljat ce anonimne telefonske prijetnje tvojoj obitelji.

Na kraju, za svako slijedece jebeno lanac pismo koje od mene trazi humanost i pomoc retardiranom mladicu iz napustenog ruandskog sela koji svakodnevno pjesaci 25 kilometara do najblizeg izvora vode, te me tjera da se osjecam krivim zato sto necu proslijediti to sugavo pismo iako ce neki dobri i bogati ljudi s cudnim smislom za humor, umjesto da pomognu ruandskom kretenu, donirati po 5 centa za svaki mail, za svako takvo pismo, dakle, poslat cu posiljatelju 1.600 reply poruka, svakodnevno cu ga nazivati 7523 puta i spustati slusalicu, razbit cu mu prozore i ako je musko razbit cu ga, a ako je zensko zazvalit cu je cim dobijem gripu ili mononukleozu.

Da ne bi bilo zabune, ovo pismo je istinito i odmah ga proslijedite dalje svima koje poznajete. Ukoliko to ne ucinite apsolutno nikada necete imati spolni odnos, a budete li se pritom ismijavali iz ovoga dogodit ce vam se isto sto se dogodilo 23-godisnjoj sekretarki Komunisticke partije Francuske Jacqueline Berdassot koja je ovo pismo dobila od ljubavnika za Novu godinu, ali ga je greskom stavila u pecnicu umjesto purana i pismo je izgorilo. Kako je od Nove godine proslo tek nesto vise od dva mjeseca njoj se jos nije dogodilo nista, ali njen ljubavnik je na prijateljskom nogometnom susretu Nantes-Lyon imao losa mjesta i nista nije vidio, a kad se potuzio ogromnom crncu koji je bio ispred njega ovaj ga je divljacki ugrizao za glavu i otkinuo mu lijevu obrvu nakon cega ga Jacqueline vise ne moze gledati bez gadjenja.




Post je objavljen 25.10.2005. u 21:49 sati.