Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chickonspeed

Marketing

Novi tjedan

Evo danas i novog tjedna... ko bi reko. Navečer idem u SC na Špicinu izložbu gdje će bit izložene razne slike sa partya iz prošle godine. Bit će welcome food, a atmosferu će zagrijavati DJ-i: Sergej, Davor O i Zero. Ako ko ide, vidimo se..

Neznam kako da se predstavljam ispod svojih postova tako da vi koji citate znate da sam npr pisao ja a ne moja draga naspidirana koka ;)
Pa cu stavljati ispod svojih postava "by: On" od sada pa nadalje..

Evo najave za taj event u Studentskom:

"U ponedjeljak 24. listopada u prostorijama Studentskog centra čeka vas posebna poslastica: u organizaciji udruge za zdraviju supkulturnu scenu Špica, otvara se izložba nazvana "Dragon's Kiss". Ako se pitate namjeravamo li vas kulturno uzdizati bez vašeg traženja, varate se (ne bismo mi to nikada!). Radi se, naime, o izložbi fotografija nastalih na partijima održanima tijekom 2004. godine.

Izložba Zmajevog poljupca već je održana u Beogradu, Burgasu i Skopju, a od 24. do 28. listopada mogu je posjetiti i svi stanovnici i posjetitelji metropole. Rado bismo organizirali i kolektivne posjete osnovnih i srednjih škola, ali shvatit ćete ako nam to ne pođe za rukom.

Za potrebe ovog projekta pređeno je preko 10 tisuća kilometara podijeljeno preko 18 tisuća flajera, posjećen je 21 party i snimljeno preko 4 500 fotografija. Pokretač ovog projekta je udruga Médecins du Monde (Francuska/Srbija i Crna Gora), a sudjelovali su volonteri iz udruga Dose of Love (Bugarska), LIM-PID (Makedonija) i Drogart (Slovenija). Fotografije koje ćemo gledati u Studentskom centru nastale su vrijednim radom fotografa Davida Sebana iz Francuske i našeg Tomislava Bišćana.

Svi smo pozvani na otvorenje Dragon's Kissa, koje će se događati u ponedjeljak 24. od 19 do 23 sata, uz klopu i glazbu. Na otvorenju će svirati Sergej, Zero i Davor O (ulaz je, naravno, besplatan)."


by: On

Post je objavljen 24.10.2005. u 14:29 sati.