Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanmalcevic

Marketing

Alhambra i zagrebački zvjerinjak

Preko nekoliko dana nijesam stigo blogirat, što znači da sam proveo bjutiful vikend s familijom, bez crne kronike i ptičje gripe, samo šetnje, igre i gomila crtića. Prije toga tri sam dana lunjao svijetom, oduševio se Alhambrom i španjolskim plesačicama, a sad je red da istovarim hrpu slika.
Imam preko 220 novih slika, rasporedio sam ih u 4 galerije.

Zoološki vrt

Tri nedjeljna sata u zoološkom vrtu bio nam je jedan od dosad najljepših provoda. Trajalo bi i duže, al' su makli skoro sve pernate životinje. Mi smo ipak bez straha nahranili preostale patkice na jezeru. Lijepo su uredili zoološki vrt, zbilja se isplati otić.

Maksimir

Zoo

Petra i slon

Alhambra

U sklopu njemačko-francusko-španjolske turneje vozikao sam se Andaluzijom, spavao u Granadi i dva sata šetao se po Alhambri. Oduševio sam se. Ostaci srednjevjekovne tvrđave, koja je nekad bila sjedište muslimanskog kraljevstva u Europi, zaista su fascinantni.
A turista k'o kenje. Malo smo se naguravali da snimim dobre fotke, ali isplatilo se. Čak sam uspio napravit i zadovoljavajuće noćne fotke.

Alhambra noću

pogled na Granadu

Palača Carlosa V

Patio de los Arrayanes







Patio de los Leones



Flamenco

Večernji kulturno-umjetnički program u hotelu Palacio de Santa Paula održala je plešuća trupa Lucie Garrido. Lupali su nogama, plesali, pljeskali, pjevali, rastezali violine i gitare... Prekrašno.

















Evo i malo muških, da ne ispadne da slikam samo žemske.

Plesač

Gitarist

Prva vijolina

Oblaci

Kad sam već zatrpao blog s novim fotkama, evo još jedne lijepe galerije koja dokazuje da oblačno vrijeme ne mora uvijek bit ružno. Iskoristio sam let iznad oblaka za portretiranje ovih čudesnih bića i za igru s fotoaparatom.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 24.10.2005. u 12:30 sati.