Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Ljubimci

Ovaj vikend sam malo odmorio od mog novog ljubimca, kompa, pa je zato izostao i post ovaj vikend. Tjedan dana sam se "igrao" s Animalom kako bih dokučio sve tekovine novih tehnologija. Treba uvesti još par ispravaka, ali u globalu sam zadovoljan. U stvari moram biti zadovoljan, jer napredak je nemjerljiv.

Jučer je Maroons Family proslavila službeno useljavanje u nove prostore našeg kučnog ljubimca. Iako je proteklih godinu dana provela pod stolom u kuhinji na svom jastuku, Žuka je konačno pred 15 dana dobila svoj apartman. Naravno, ispočetka nije mogla odmah skužit da je to njen budući dom, ali kad smo joj zatvorili vrata od kuće, ostala je zbunjena. Prvih tjedan dana spavala je pod drvećem i u grmlju našeg vrta, i činilo se kao da nikad neće prihvatiti novi stan.
Ipak, u noći sa subote na nedjelju Žuka se ohrabrila i zaspala u kučici.
Naravno da je Mama Maroons bila presretna radi toga, pa je počastila Žuku šmakosima i čapijem. Bilo je baš veselo.

U subotu sam konačno stavio tapison u stančiću tako da je sad mrvicu ugodnije i toplije. Sastavio sam i mali stolić za učenje, pritom sam greškom zavidao malo dužu vidu pa mi je malo probušila šperploču. Stavio sam lampicu preko rupe da se ne primjeti.

Jutros kad sam se iskrcao na poslu, na parkingu sam vidio malog vrapca kako nepomično leži na asfaltu, ne želim znat o čemu se radi...

Danas mi je zadnji dan na radnom mjestu za ovu sezonu. Treba završiti započeto. Obećao sam kolegi s posla da ću jednom napisati osvrt na ovoljetni angažman u firmi.

Toliko za sad, više nego dovoljno za početak tjedna.

Post je objavljen 24.10.2005. u 07:50 sati.