Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Halloween on Christmas, wish this never ends................

Jupi Ancha and me on Halloween at my place. Jupi, juhu. Otkad mi je rekla tu skakućem po kući od sreće. Čule smo se popodne i pitala sam je za planove za 31. ona rekoše da ide u Split na groblje, a what the fuck će tam (sorry, stara, kapim sve). Anyway, prije me opet zvala i rekoše da dolazi. JUPI!!!
Ovaj tjedan ću ukrasit sobu. Napravit ću male bundevice od papira i zaljepit pozidu i na onu policu iznad kreveta ću objesit male duhiće da izgleda ko da lete. Joj kak sam uzbuđena.
Danas je bio tak tapija dan. Bila je ona kuma, naporna ženska za popizdit. Kak me ona mrzi, jer sam vajka u črnome i kaj slušam metal (ća je sve to samo njoj jedan vrag črni) i ni kuntenta zmenon perche je ona neka šanta, gre u crikvu, na mašu saku nedilju i ća ja znan još ća. I ća je jeni veliki seljak ona i njen glupi muž koji je najsmotaniji tip kojga sam ikad vidjela ( ne ljutite se ća sam malo ćakulala na istrijanski)
Onda su ovi otišli, ja sam nekih sat i po svirala, učila hrv, pisala referat iz engleskog i još sad trebam iz pov, i nekih sat vremena pričala s Anchom
Nekako sam zadnjih dana sama sebi čudna. Neznam dal je to depra zbog 6.djela hp-a pomiješano sa mojom sve većom zaluđenošću Emilom, neznam.
Ok idem ja malo još sređivat blog jer nemam više ća pisat i onda još malo rješavati testiće na quizzilli i napisati referat iz pov, dovršit talijanski zadaću i hrvatski nešto prepisat do kraja i onda negdje oko 4 ujutro u krevet. Ma šalim se, pola toga neću napravit (kao ni inaće)
Pusa svima




Post je objavljen 23.10.2005. u 22:18 sati.