Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

PLEMIĆI POKUPILI BODOVE U BIHAĆU

Jučer je odigrana utakmica 10. kola u Bihaću između Jedinstva i Zrinjskog, koju su plemići dobili rezultatom 1:3 i osvojili vrlo važna tri boda koja ih sada drže čvrsto u gornjem dijelu tablice.
Ohrabruje činjenica da Zrinjski igra sve bolje iz kola u kolo i nakog slabijeg početka prvenstva, što radi lošeg rasporeda (više gostujućih utakmica sa jakim protivnicima) što zbog neuigranosti ekipe (samo četri igrača iz prošlogodišnjeg sastava), ipak se dolazi u formu i za očekivati je sve bolju igru i pomak na tablici.
Do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo je još pet utakmica od kojih tri domaće, koje moraju dobiti ako žele zadržati poziciju u vrhu tablice, i dvije gostujuće protiv jakih ekipa Željezničara i Čelika u kojima Zrinjski nije bez prilike za bodove, a nadamo se da će trener Blaž Slišković kvalitetno pripremiti momčad da se "prezimi" u samom vrhu.
Treba napomenuti da Zrinjski već u srijedu igra uzvratnu utakmicu kupa protiv Modriča Maxime, u koju ulazi sa prednošću od dva gola iz prve utakmice, u Mostaru je završilo 3:1.

Post je objavljen 23.10.2005. u 21:16 sati.