Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

ajm bord

No da pišem ovaj post već drugi put zato što se dragi kabel lipo otkvačio iz procesora i onda se moj komp ugasio peh...
Ali kao je meni dosadno i nemam pametnijih poslova(kao npr učit njemački),ne nerviram se štoviše uživam pisat mda=)! I tako meni u ovoj dosadnoj nedelji se lipo sjetim jučerašnjeg/današnjeg večeri/jutra,i polako ,lagano mi se spuštaju rolete na oči! Sve bi bilo ockej da sam samo pocuclala bocu jake rum kole! ali ne...i kasnije u točki tequila na lipi dum dum način heh! i tad su mi stavili underneath it all od no doubta,i i miss you od blinka,i ja počela radit sranja(poslala poruku mom neprežaljenom-joj kako mi se sere na to..),i tralalalalalalala balada sranja se nastavlja-napisala u postu dole... Ali baš mi je bilo ful kul kako mi je svijet išao gori,doli,livo,desno... Heh zabavno,ali mislim a se vraćam svom "samo breezer večeras molim",jer postajem opasna za sebe(pala sam na dupe po stepkama u portunu mda) i za okolinu(palim ljude po točki-ispričavam se svima spaljenima=) )!
I sad gledam staru punu entuzijazma kako pere pod,ne vidim neki smisao kad će se opet zaprljat,šta sa moje šta sa njezine strane,ali ako joj pruža zadovoljstva neka,meni ionako ne smeta jer se onda gre tuširat i onda mogu eventualno zadimit koju,i puštat nešto što je milina za moje uši...
no,da ja završim, pozdrav svima!(btw u međuvremenu sam postala nepismena,stoga se ispričavam svima kojih sam komentirala a da ima nebuloza,riječi nepovezanih itd=),skužajte me,posljedice od subote se još osjećaju)

Post je objavljen 23.10.2005. u 20:41 sati.