Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorkovidovic

Marketing

Dan za sitne gušte

Prava sisačka nedjelja, iako netipična. Vesna dežurna, Mirna u Zagrebu ovaj vikend, Ana u svom filmu. Jutro na kavi s mladim, pametnim ljudima. Anita se sprema na preuzimanje posla u Sisačkoj razvojnoj agenciji «SIGMA» i razgovaramo o tehničkim detaljima, ali i o projektima s kojima valja započeti što prije.Treba ih smjestiti, ekipirati, sutra na sudu registrirati, i krenuti. Očekujem ovaj tjedan i suosnivače i ta važna institucija brodi prema nepoznatim mogućnostima. Sretno!
Zatim ne mogu odoljeti danu. Fotkam po Kontrobi i uživam. Jesen je tu posebno lijepa. Baš guštam otkačen od polutame, provincijalnog političkog podzemlja, memljivog, zagušljivog, gramzljivog i ljigavog. Ima vremena i sutra ponovno tamo u polusvijet bez ideja, ostrašćenih cinika i beskrupuloznih sitnih fakina.
Poslijepodne čitam i uživam u sjajnoj knjizi dr. Mirele Slukan Altić: «Sisak-povijesni atlas», gospođe koju sam propustio upoznati, ali koja sigurno zaslužuje priznanje ovoga grada. Osim što je stručna, čini mi se da je Sisak i zavoljela. Koliko malih, dobrih stvari i gušta u jednom danu!


Post je objavljen 23.10.2005. u 18:35 sati.