Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defo666

Marketing

Avanture by Sandrina


Ah šta da vam velim,mislim ne znam od kud da počnem!

Jučer je moja sestrična slavila rođendan...i pozvala ona mene...ae dobro ja rekoh da ću doć i ni sama ne znam zašto jer ona je zakleta cajkašica i naravno rođendan je slavila na Viškovu.Prvo smo bili u nekom Fire-u,ajme tlaka,ja stvarno ne kužim te trebice u minjaku,majicama koje više otkrivaju nego pokrivaju...i onda se još naliju pa zabriju ko zna s kim...a mjuza,joooj loshe.Mislim neam niš protiv cajki ali ja ih ne mogu slušat,jedva sam sat vremena izdržala.
S obzirom da je bilo tako loše na pamet mi je pala isprva jedna odlična ideja.
Uglavnom,zvala ja frendicu i odlučila u 11 na bus za Marišćinu,ušla ja na Viškovu i pravac gore. A ono ni tamo nije baš bilo nešt,ali barem je mjuza u onih sat vremena koliko sam bila tamo bila melem za moje izmučene uši od onih silnih narodnjaka. Stratovarius,Maideni,Megadeath...bio je to samo jedan mali dio. Na krovu smo cugali,za čudo uopće nije bilo hladno ali je zato bila velika magla..i frendu je bio rođendan pa smo mu ga čestitali i tamo negdje u jedan krenula ja na Viškovo i to pjege i sama!! Mislim ne mogu vam opisat taj osjećaj kad idete sami 3 ili 4 km kroz maglu,šumu i onda još počne padati kiša a vi nemate kišobran......ja se čudim da sam ja živa došla,sad kad si malo mislim moglo mi se svašta dogodit a jedno je sigurno..nikad više!!! Došla sam doma mrtva umorna,noge me i sad bole,koma.

I tako prošao je još jedan vikend ali slijedeći će biti bolji,ako budem u Ri idem u Marišćinu,frend i frendica slave rođendan,sve što znam je da će biti puuuno cuge i nadam se organizirani prijevoz za doma pa zvao se on i taxi.

Ae poz ljudovi,uživajte


Post je objavljen 23.10.2005. u 16:44 sati.