Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

The Full Monty / Skidajte se do kraja

Kazalište Komedija
24. 25. i 26.10.2005.


Predstava je primjerena za sve uzraste.
Trajanje: oko 180 minuta (stanka uključena).
Pune cijene ulaznica: 100, 80 i 40 kn.

Priča o šestorici nezaposlenih radnika čeličane iz Sheffielda u filmskoj verziji za koju je scenarij napisao Simon Beaufoy doživjela je svjetski uspjeh. Film je nominiran za nagradu Oscar, a priča je zainteresirala broadwayske producente. Pisanja libreta prihvatio se Terrence McNally, jedan od vodećih američkih dramatičara, a za skladatelja je izabran mladi David Yazbek. Premijera mjuzikla "The Full Monty!" održana je 1. lipnja 2000. u Old Globe Theatreu u San Diegu, Kalifornija. Premijera na Broadwayu bila je 26. listopada 2000. u Eugene O'Neill Theatreu. Predstavu je producirao Fox Searchlight Pictures Inc., i gotovo da je preko noći postala hit te je izvedena u većini europskih zemalja.

Više o predstavi možete pročitati ovdje!

Kritike:
Ovacije za hit-mjuzikl nove generacije: predstava za pun užitak i odličnu zabavu!
(Jutarnji list)
Odličnan primjerak timskog rada koji osigurava dobru zabavu!
(Večernji list)
Mamac za urnebesni smijeh: skupina danas vjerojatno u nas najboljih darovitih i entuzijastički raspoloženih teatarskih profesionalaca.
(Vjesnik)
Šarmantna i zabavna glazbena komedija, profesionalno odigrana i glazbeno sigurno vođena, kojoj nije teško predvidjeti dug i uspješan život na veliko zadovoljstvo publike.
(Slobodna Dalmacija)
Striperi izmamili uzvike oduševljenja!
(Novi list)





Post je objavljen 23.10.2005. u 02:34 sati.