Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Subota, Faraon iz banke i otkad u banci rade takvi komadi...

Jutros sam išla u grad u banku i vidla sam još jednog preslatkog tipa (ne faraona iz banke) koji je tamo radio. I kad sam bila gotova, izašla sam iz banke i krenula prema autu kad se napravio promenti kolaps. Nismo se mogli pomaknuti, onda je stari onak živčan ko i uvijek izletio iz auta i išao se svađati, skoro su se potukli. Pomakli smo se nekih 100 m od banke i stari je stao sa strane da ode u ljekarnu. I taman kad je otišao prolazi - Faraon iz banke. Bio je u nekoj trenerci i moram priznat da je jako ružno izgledao. Puno bolje mu stoji onak odjelo. Bez veze.
Anyway, zabila sam reć da sam vidla Nadana. U rojcu u utorak i u četvrtak. Nema više dredlokse, samo plavu, dugu, rašćupanu kosu u repu. Al svejedno je sladak. Anyway, Anča, ipak je on ono jutro prošao ispred škole, znaš kad sam ti pričala da neznam dal je to on ili ne. I ima bradicu i jako je mljac.
Pričala sam malo danas s Ančom onada je došla neka maja pa je prekinula. Kad smo već kod maje, vidla sam je neki dan, neznam šta je tko rekao da ju je stara poslala u bosnu.
Sutra mi dolazi kuma na ručak, ta ženska mi ide strašno na živce.
Anyway, maloprije je došla mrvica pa mi tu dosađuje. Razrađujem plan kak da pozovem Emila na kavu, al to neće uspjet jer planiram, a kad smo pričali to je bilo spontano. Neznam kad da kažem još, zaboravila sam. A, da. Cjelo popodne sam vježbala flautu i bila sam stvarno sretna dok sam svirala. Idem tražit note od Breathe no more od evanesvence.
OH, nisam više u depri, sad sam onak normalna (koliko god ja to mogu biti). Idem pisat pjesme, čitat HP-a i slušat Axin Sudnji dan...............................
Pusa

Post je objavljen 22.10.2005. u 21:34 sati.