Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Novi stari DVD, Axa i još nekaj

Eto i ja se danas sjetila te grupe Axa i morala sam ić skidat njihovu pjesmu Sudnji dan koja je neki kao hrvatski gothic, mislim oni su bosanci al kao žive u Americi. Anyway pjesam je odlična i jedva čekam da se skine (uzmimo u obzir da nemam max adsl).
Imala sam popodne flautu i Mesarica mi je uvalila taj dvd, snimka koncerta koji je bio prije godinu i nešto. Mislim, ja sam imala dugu još uvijek crnu kosu i obučena u žutu majicu i žutu suknjicu. Taj prof koji je organizirao taj konc je rekao da, pošto je to kao jazz, se obučemo veselo. Ja sam ga shvatila ozbiljno, tak da sam bila žuta ovca u moru crno, lijepo obučenih ljudi.
Danas je bilo tapijaq. Aide još nema. skoro je pitala pov glazbe al smo se mi pravili da nije rekla da će ispitivat. i upalilo je, hehe.
Vrane mi je ful čudan. Jedne sekunde mi je sladak a već druge ful ružan. I da danas sam cijeli dan pjevala Breathe no more i My immorttal, ful su stvari super. Probala sam na klavir, al neide to baš meni, nemam dobre osnove, mislim mogu desnu ruku bez beda, a lijeva mi je ok ak su neki lakši akordi.
Niam išla na tjel jer je kiša cili dan, pa sam s Kett, Lenom i Duškom išla do Lene da vidim Kika, koji je to spaljen pas, baš je ko Lenček.
A Lencek, ti se sviđa Lucius i njegov k...anarinac? HAHA
Anča čitala sam ti blog i jako sam upset, perche ja te nazovem vikendom i stalno ti šaljem poruke, a preko tjedna kad se vratim u 9 s orkestra, moram nekaj jest, tuširat se i skinut leće pa u krpe. Tak da te poslje 10 neću zvat, zaboravi, pa da u pozadini slušam:
ANa 10 sati je , skini se s tog telefona, možda me netko treba hitno.
Ok, znam draga da nisi ti kriva al ipak. Zato ne žali se na moje brojne obaveze jer nisam ja kriva.
Ok idem sad tražit nekaj za referat iz pov.
Ćao
Pusa svim darkerima, metalcima i rockerima

Post je objavljen 21.10.2005. u 19:41 sati.