Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

Fizics - oh, fuck you Einstain! I don t want to know your teory...


napokon petak. ovaj tjedan me zamorio totalka. gotova sam. kao šlag na kraju danas smo pisali fiziku koja je vjerojatno najgori predmet svih vremena koji uopće može postojati. i još ak imaš profesora koji liči ko da je došal iz neke davne sedamdesete, moš si mislit kak to sve skupa izgleda...
tko zna, možda jednog dana ipak ode u mirovinu. (mogu samo sanjat). Inace nije ona tak losa ko profesor. Evo opisat cu jedan sat fizike, samo da steknete uvid u njeno predavanje.
Zvoni.
Gđa x se penje niz stepenice ko da se tek narodila i ko da tek sad uči hodat. u sljedećem trenutku već juri ko uragan niz hodnik. ma ne juri- nego šprinta. I onda ti prva misao na pamet padne - jel to mene oči varaju?
Otvaraju se vrata učione. šutke ulazimo u (m)učionicu. slijedi 45 min čiste neizvjesnosti pred situacijama s kojim ćeš se morati suočiti.
Gđa x crta graf na ploču. onda se odmakne i divi se svojem crtežu. a onda nam zada zadatke. i određene počne ispitivati. postavlja ti pitanja na koja nemaš pojma. najčešće. a onda se počne derat na tebe. onda još više zakažeš. i onda sve završi: "PA CURO, ZAR JA AFRIČKI GOVORIM?!?! (i pritom lupa stolicom o pod). PA MI SMO TO MILIJUN PUTA VEĆ PROŠLI! NISAM JA KRIVA ŠTO SE VI NE ŽELITE POTRUDITI NAUČITI..."- a nismo ni mi krivi što nam vi to ne znate objasniti...
ah...ti nesporazumi. samo da pripomenem da se ta žena nikad u životu nasmijala nije. i ne serem. ozbiljno.
ali ipak, kad se sve zbroji i oduzme: pa gdje bi mi bili da nema fizike? khm...ajde striček Ajnštajn nemoj se sad okretat u grobu zbog ovog naslova. znaš da nisam mislila na tebe osobno.
=)

Post je objavljen 21.10.2005. u 14:26 sati.