Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

Kontinuirana Radionica Plesa i Pokreta


Utorkom 21-22:30
Centar Mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1

Cijena: 120 kn mjesecno

Vodi: Sonja Pregrad, diplomirani plesac,koreograf i pedagog

Prijave i informacije: sonja.pregrad@gmail.com

Radionica za one koji žzele osvijestiti vlastito tijelo kroz pokret koji ples vide kao kreativnu aktivnost koji hoće upoznati sebe na nove načine koji žele raditi s pokretom do zdravlja i ravnoteže.
Pokret
Ples
Kreativnost kao izraz osobnosti
Proživjeti trenutak
Pitati se (´pjesnici su čudjenje svijetu´)

Živost kao prisutnost u svome doživljaju svijeta, ples kao izraz tog doživljaja. Postoje razna mjesta u nama samima koje možemo otkriti kroz pokret, glas i mirovanje. Istražit ćemo potencijal vlastitog pokreta, kako je stanje osluškivanja vlastitog tijela drukčije od svakodnevnog iskustva i može nas dovesti do unutarnjeg mira.
Svatko od nas "nastanjuje" svoje tijelo na jedinstven način. Upoznati svoj način bivanja u svom tijelu i osloboditi pokret. Ideja je uživati u plesu, a i dotaknuti neke nove granice sebe.

Materijal radionice: meridijanski stretchevi, postava tijela, rad s vizualizacijom, kontakt improvizacija, improvizacija, igre s pokretom i glasom, release, floorwork i flying low tehnike, kreativno pisanje.

Kroz godine plesanja prepoznala sam pokret kao put do unutrašnje ravnoteže i razvoja, zdravlja. To želim prenijeti drugima kroz svoj rad.

Plesati je slušati muziku svoje duše i pustiti je da svira naglas.

Platforma mladih koreografa - Sonja Pregrad




Post je objavljen 20.10.2005. u 23:59 sati.