Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Livno najskuplji grad u FBiH

Općinsko vijeće Hrvatske kršćanske demokratske unije BiH (HKDU) Livno izražava veliku zabrinutost...objavljenim podatcima Federalnog zavoda za statistiku, u kojima je jasno precizirano da je Livno najskuplji grad u FBiH, gdje potrošačka košarica iznosi 484 maraka.
Kako ističu, uništeno gospodarstvo i vrlo velika nezaposlenost su odraz krajnje loše vođene gospodarske politike čelnih ljudi u općini Livno, a ta loše vođena gospodarska politika i najskuplje cijene u FBiH, smatraju, rezultiraju lošim socijalnim statusom građana livanjske općine.
Općinsko vijeće HKDU-a Livno poziva Općinu Livno i Hercegbosansku županiju da poduzmu odgovarajuće mjere kojima bi se regulirale cijene, te da donesu konkretan plan kojim bi se što prije pošlo raditi na stvaranju uvjeta za zapošljavanje jer, prema njihovu mišljenju, alarmantno stanje gospodarstva u Livnu dosad može uzrokovati kolaps općine Livno i dovesti u pitanje cjelokupno funkcioniranje općine.
Predsjednik HKDU-a Livno Miroslav Barać najavio je da će ovih dana zatražiti hitan sastanak s načelnikom općine Livno i premijerom HBŽ-a o tome problemu i rješavanju te problematike te ponuditi pomoć oko rješavanja nagomilanih problema.
(NINA) ad

Post je objavljen 21.10.2005. u 00:43 sati.