Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Bijeg, Podroom i sranje od dana

Eto od ranog jutra dan mi je sranje. Došli smo ujutro u školu svi osim Diga (koji je jučer ionak rekao da neće doć). I pošto smo imali krdo toga za zadaću iz krvatskog a naravno nitko nije napisao mi smo lipo markirali. Imali smo inače blok sat tak da smo sa dva sata otišli). Išli smo prvo u Skandal, kafić preko puta škole, inače moj i Ančin kafić di se prije njene i poslije moje škole znamo nać (kad nije bolesna). I kasnije sam s Kett i Lenom po gradu hodala i vratile smo se mi na 3.sat (ovi kreteni su išli ća cijeli dan) Mi smo se vratile na geografiju, ispravila sam 1 na 4. Al prije tog je došla Almasa u razred i pita kao šta ste bježali, ovo ono. Kett je rekla da je kasnila na bus, Lenči je zaspala a ja jkao kod doktorice bila. I ona nama povjerovala da joj one kurvetine iz 3. nisu cinkale da su nas 4 (osim Kett) vidjeli ujutro u 8. I ja i Lena priznale kao ono a ova glupa licemjerka ne. Drago mi je da sam napokon počela uviđat s kim ja idem u razred. A ona mala Doris _ kurvetina na kvadrat. Poslje ja jedem čokoladu i ona gleda u mene i pita daš mi malo, ja joj naravno nisam dala. Jebote nek si kupi,uvijek žica a nikad ona niš neda. Dobila sam 1 iz kontrolne iz pov al ću ispravit u pon i imam referat da mi ko fol popravi tu ocjenu.
Išla sam doma s Lenom pa smo cilo vrime tak pričale o tome šta je bilo.
Išla sam na orkestar, Batman ni bio. Na sreću imali smo samo jedan sat probu pa sam s Lejlom i Denisom išla na piće u Podroom. Ispovijedio mi je da se pali na neku Anu, gimnazijalku koja je išla u Veli vrh, s njim u rezred. I još je rekao da nikad nije imao curu........
Napravili smo nas tri zajednički plan da organiziramo kao poslije orkestra da idemo na piće i da ja onak usput pozovem i Emila.
Jučer ujutro sam vidjela najzgodnijeg tipa kojeg sam vidla zadnje vrijeme, i jutros isto, kod Doma HrvBr. Bio je ful zgodan, mislim da ga idem opisivat ko jedan običan prosječan dečko. Oko 180 cm, kratka smeđa tamnija kosa, tamne, tamne smeđe oči, skoro crne, i ful duge trepavice. To je ful lijepo kad tip ima duge trepavice. Mislim nebi mu dala više od 21, 22 god.
E i vidjela sam " tipa kak su se ljubakali. To je gnjusno. Mislim nekak je sexy u stripovima di su Snape i Harry, Snape i Lucius i Snape i Darco, i dodala bi još likove iz Angela i LOTRa. Mislim ovaj ostali gay je naprosto fuj za vidjet, premda sve ja poštujem..............
Ok pozdrav svima, pusek Metalkica, ozdravi brzo


Post je objavljen 20.10.2005. u 22:18 sati.