Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staro

Marketing

Intervju s Romeom

Pozdravljam Vas i zahvaljujem Vam sto ste dosli na intervju ovako rano.

Romeo: A sto ces, mora se radit.

1. Dakle krecemo odmah s direktnim pitanjem. Kako to da ste se odlucili za ples?

R: Di ste iskopali to glupo pitanje? Strast i ritam oduvijek su u meni samo sam ih oduvijek nekako želio iznraziti, iznijeti na povrsinu. A još imam i višak energije (nije na izvoz!:) U plesu sam našao sve. Našao sam sebe.

2. Koji su Vaši daljnji planovi?

R: Pa zasad ih jos nisam tocno odredio. Ali definitivno obilazak plesnih radionica u inozemstvu. Zasad razmisljam o razrađivanju neke koreografije sa partnericom. I naravno, plesanje doma u stanu i razrađivanje nekih novih pokreta.

3. Kako to da ste prihvatili sluzbeni put?

R: Prihvatio sam ga jer predstavlja veliki izazov za mene. I naravno uzbuđenje. Radujem se posjetu gradu u kojem još nisam bio. Nadam se da će mi dopustit lamatanje s fotoaparatom.

4. Primjetili smo Vas u šetnji s prijateljicom u gradu? Je li ona Vaša djevojka?

R: Primjetili ste me vjerojatno s Miss dance, u zadnje vrijeme se intenzivno druzimo. Prijatelji smo. Unatoč tome što u muško-ženskim odnosima uvijek postoji onaj jedan djelić koji ponekad uzrokuje postavljanje pitanja o privlacnosti samome sebi, sa obadvije strane.

5. Znaci li to da se među vama razvija privlačnost?

R: Ma mislim da su takva pitanja dio svakog muško-ženskog prijateljstva, pogotovo ako se muskarac i zena razumiju ili intenzivnije provode vrijeme zajedno.

6. Da li je seks vazan za vezu?

R: Mislim da je seks jako vazan za vezu. Mislim da bez dobrog seksa veza ne može opstati. Seks je razvoj događaja kod međusobnog razumjevanja na višoj razini.

7. Što mislite o opijanju?

R: Opijanje je ponekad potrebno. Živimo u takvo vrijeme kad nam posao i obaveze ne dopuštaju opuštanje zbog velikih količina stresa. Za opustiti se ipak treba vremena, a nema ga se uvijek dovoljno što predstavlja dodatni stres. Ljudski mozak, kako bi reciklirao i potom pustio određene brige i probleme treba vrijeme. Alkohol je stimulans koji Vas opusti u vrlo kratkom roku, zaustavi razmišljanje. Previše razmišljati o problemima predstavlja veliki teret. Barem u mom slucaju.

8. Opijate li se često?

R: Opijam se rijetko. Ali zato kad se opijem, opijem se kako treba.

9. Koje je Vaše omiljeno piće?

R: Ima ih više i ovisi o vremenu i mjestu. Volim bijeli rum. Kada izađem navečer volim popiti Cuba libre. Cuba libre je vrlo, da se tako izrazim, benigni cocktail. Jača rješenja uključuju Long Island ice tea ili neke od cocktaila smješnih naziva "Zombie" "Hurricane" koji moete naći u svakom boljem baru. Pina Colada je jedno od mojih omiljenih pića, može teći u potocima. Navečer volim s prijateljima popiti crnog vina. To je najslađe opijanje. Lica se samo zarumene, počinje razgovor, smijeh.

10. Jeste li ikad probali nešto od opojnih sredstava?

R: Mislite na drogu. Nisam probao ništa od toga. Niti marijuanu. Čuo sam od jedne frendice, pametne cure koja radi u vladi, da je probala marijuanu za gušt. Moram priznat da sam od tog momenta postao znatiželjan.

11. Znači li to da ćete probati nešto?

R: Ne znam što da Vam kažem. Neću ništa forsirati. Možda jednom kad mi se pruži prilika. Ne družim se s hashisharima i ne visim s njima okolo tako da su takve prilike rijetke.

12. Imate li puno "frendica".

R: Imam ih više nego frendova. S curama je lijepo popričat, izaći na piće. Ako zagzusti u vezi, odmah te salijeću ostale. Volim kad me cure tretiraju kao muškarca.

13.. Hoćete li ići na koncert Philla Collinsa?

R: Na koncert koga?

Phila Collinsa.

R: Ok, promijenimo temu.

14. Kakvu vrstu muzike slušate?

R: Ma svašta. Chill out raznoraznih vrsta kad sam kod kuće. Za opuštanje neku jazzie muziku. Od ostalog ovisi o raspoloženju. Volim i stare talijanske pjesme. I neke novije. Opera mi je u zadnje vrijeme jedan od favorita. Prije ju nisam volio ali mi se sad sluša.

15. Za koji klub navijate?

R: Pizdo jedna needucirana. Znas da se to ne pita. Navijam za klub ovisno o utakmici koju gledam. Moram li spominjati da gledam samo međunarodne utakmice. No u zadnje vrijeme rijetko gledam nogomet. Televiziju uopće.

16. Što radite u slobodno vrijeme?

R: Spavam.

17. Imate li momentalno kakvog kućnog ljubimca?

R: Nemam. Razmisljao sam o nabavci malog prascica koji bi mi trckarao po stanu i pravio drustvo. Samo to je velika briga. A pošto ćesto putujem ne bih ga imao kome ostaviti na čuvanje. Bilo bi mi ga žao ostaviti 3 dana doma.

18. A frendice? Sto s njima?

R: Pa mozda bi se mogle pobrinuti. Nije losa ideja za pitanje za ovako neinteligentnog i needuciranog novinara. Mogu se okladiti btw da niste studirali novinarstvo nego da ste fah-šarlatan. Moje frendice isto rade i ne bih im želio ostaviti praščića na brigu.

19. A frendovi?

R: Pobogu, evo ti ga na! Opet ti! Ako budeš postavljao takva pitanja pozvat ću ih da te izbriju kao redovnika iz srednjeg vijeka pa ćeš izgledati bar malo inteligentnije, kad već nisi inteligentan mozgom.

20. U koji grad biste voljeli otputovati?

Ima ih mnogo. Sad bi recimo volio vidjeti Stockholm.

Zahvaljujem Vam se na ovom intervjuu i želim Vam puno uspjeha u Vašoj karijeri.

R: Hvala.

To je bio ovomjesečni intervju sa Romeom, zvjezdom bloga "Life". Svaki Vaš komentar ili sugestija su dobrodošli.

Post je objavljen 20.10.2005. u 08:34 sati.