Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkaludica

Marketing

Da vi znate što se meni jučer dogodilo!!!!!!!!! Išla ja kod frizera i kak sam već dosta dugo plava htjela ja to malo promjenit. Dođem ja i dogovaram se njom i kažem joj da želim najsvjetliju nijansu smeđe koju moja kosa može primiti, da izgleda lijepo i nekoliko najsvjetlijih pramenova, tak da nije sve to jednolično. Ona je mene skužila da ja želim najsvjetliju nijansu obojano sa smeđim pramenovima. Boja ona mene i ja naravno ne mogu vidit kaj radi. Kad je ona meni oprala kosu i kad sam se ja vidla u ogledalo, ja kažem pa to je žuto?!?! Kaže ona da je to samo zbog svjetla. Kažem ja opet da mi je to presvjetlo, pa praktički sam bijela, a htjela sam bit svjetlo smeđa. Onda mi skužile da smo se krivo razumjele. Sad ja kažem da takva ne idem nikud i da mi to mora popraviti. Kaj sad????
Nakon svega toga ja sam sad smeđa, kompletno smeđa. Svaki put kad se pogledam u ogledalo čudim se sama sebi. Bila sam u salonu od 4 do 8 navečer, mislila sam da ću u jednom trenutku skočit s one stolice i počet vrištat ko luda. Onda lijepo idem doma i auto se zabije u tramvaj u kojem se vozim. Super, još sam morala pješačit.
Da ne kažem da mi se danas svi čude.

Slike moje frendice neću objaviti iz razloga jer ne želim da svijet to vidi. Onu koja će bit na naslovnici cd-a ta će biti objavljena i pjesma će biti objavljena, al pjesma mi se baš sviđa.


Post je objavljen 19.10.2005. u 15:09 sati.