Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakodane

Marketing

Potukli se zbog ovce!

U Srbiji sve češći slučajevi seksualnog iživljavanja nad životinjama!

Smederevska Palanka

U selu Krnjevo, blizu Smederevske Palanke prije dva mjeseca izbila je tuča između Jovana Drakulića (32) i Ivana Tomaševića (42) U Drakulićevoj štali. Ovaj incident ostao bi brzo zaboravljen pošto je Tomašević poznat u selu kao skitnica i alkoholičar koji često spava i u tuđim štalama. Međutim, kada je Drakulić podnio krivičnu prijavu protiv Tomaševića zbog seksualne zloupotrebe njegove ovce , ispostavilo se da je razlog za sukob mnogo složeniji. U pismenoj izjavi za policiju koju je Tomašević dao istražnim organima stoji, kako se uvjerio izvještač "DT" točno ovako: " Istina je da sam imao seksualne odnose sa ovcom Anđelom, ali to nije razlog zašto me je Jovan Drakulić napao i tužio. Svi znaju da sam u Anđelu zaljubljen, a on me napao iz ljubomore. Znam zato što sam ih nekoliko puta zatekao u seksualnom činu."
Drakulić ove navode demantira za naš list i kaže da zna da je Tomašević dao takvu izjavu, te da će zbog štete koju je njome nanio njegovom ugledu i njegovoj porodici tražiti od njega odštetu od 10.000 maraka. Na opasku novinara da se radi o skitnici koji nema ni za kruh, Drakulić kaže da to nije istina jer Tomašević ima kuću i veliko imanje koje je zapušteno jer on nije u stanju da ga održava.
"Toša (Tomašević, prim. aut.) ne spava u našoj štali jer nema gdje, nego kod Anđele. Ja sam to znao od ranije i probao sam da ga upozorim da to više ne radi ali on htio da me sluša. Kad sam ga posljednji put zatekao u odnosu sa mojom ovcom, nisam mogao da izdržim. Udario sam ga, a on je onda skočio na mene. Derao se, psovao me, a poslije me molio da mu dam Anđelu da je vodi kući. To nije normalno. Zašto bih mu dao svoju ovcu? U šali sam mu rekao da ću mu je dati ako hoće da je ženi. On se nije naljutio nego je, naprotiv, to shvatio ozbiljno. Kad sam ponovio da mu je ne dam, nasrnuo je na mene vilama. Jedva sam se obranio, priča Drakulić. Na pitanje da li je i on imao odnose s Anđelom, Drakulić odgovara: " Kažem vam da ludi Toša sve izmišlja. Kako bih mogao da imam odnose sa vlastitom ovcom? Uostalom, on ju je i krstio. Dobila je ime po nekoj ženi iz neke knjige. Mi smo je tako u početku zvali iz šale, a poslije smo se navikli. Ostale ovce nemaju imena."
U očekivanju raspleta ove neobične drame, stanovnici Krnjeva se zabavljaju spletkarenjem. Pukla je priča da je ljubomorna Drakulićeva žena napala ovcu Anđelu i zamalo je zadavila. Ova priča nije potvrđena, a Drakulić je oštro demantira. Očigledno je da rasplet tek sljedi.



Post je objavljen 18.10.2005. u 09:14 sati.